Connery

Tilbage til rødderne: Assassin's Creed Mirage trækker spilserien tilbage til mellemøsten

Assassins gameplay går 'back-to-basics'

Spilserien Assassin's Creed har efterhånden 15 år på bagen, og det fejrede udvikleren Ubisoft med en specialpræsentation, hvor de afslørede en smule af deres fremtidige planer for universet.

Der var en hel håndfuld afsløringer, lige fra annonceringen af den sidste DLC-udgivelse til Assassin's Creed Valhalla over et nyt mobilspil der finder handling i Kina - og to unavngivne projekter: Assassin's Creed Codename Red og Assassin's Creed Codename Hexe. Og så afslørede man også det umiddelbart næsten primære spil i serien: Assassin's Creed Mirage

ANNONCE

AC Mirage tager spillet tilbage til 'basics', med en setting i Baghdad anno cirka år 900. Spillet tager stemningen tilbage til de originale helte Ezio og Altair, med et gameplay, der i modsætning til Valhalla, Odyssey og Origins tager det tilbage til en mere stealth-fokuseret snigmorder-tilgang. 

Hvis man har fulgt med i de seneste udgivelser, vil man kunne genkende spillets hovedkarakter Basim, der dukkede op i AC Valhalla som en hjælpekarakter til vikingen Eivors erobringstogt i England. 

ANNONCE
Tilbage til rødderne: Assassin's Creed Mirage trækker spilserien tilbage til mellemøsten

I AC Mirage spindes handlingen en håndfuld år inden Basim går på land i England, og centreres omkring hans virke som 'Assassin' i Baghdad. 

Spillets gameplay er ikke helt gennemskueligt fra den flotte cinematic-trailer, men kilder fortæller, at dette spils verden ikke vil have helt samme store fysiske skala som de enorme landmasser vi så i Assassin's Creed Origins, Odyssey og Valhalla. 

Assassin's Creed Mirage udkommer i 2023 på PS5, PS4, Xbox Series og Xbox One. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt