Connery

'En, to, tresomt' - livet i trekantsdramaet

Ny film af Claus Bjerre udforsker mulighederne og faldgruberne af et trekansdrama.

'En, to, tresomt' - livet i trekantsdramaet

Der er bestemt ikke mangel på kærlighedskomedier for tiden. En generel tendens de seneste 10 år har været at kreere nye produktioner såsom ’Love & Other Drugs’ og ’Friends With Benefits’, som forsøger at fortælle en historie om et par, der udelukkende er sammen på det seksuelle plan – med det formål at frigøre sig fra parforholdets lænker, men alle ved jo, at de finder hinanden til sidst. Derfor skal der andre boller på suppen, hvis man skal føle sig underholdt og ikke falde i kliché-fælden.

Det håber vi, at Claus Bjerres nye film ’En, To, Tresomt’ kommer på banen med! Konceptet lyder i hvert fald yderst interessant og dykker dybt ned i de seksuelle besværligheder ved at være tre i et forhold:

Siff er sexologistuderende og netop flyttet sammen med sin kæreste Lucas. Hendes nære veninde Maria får midlertidigt lov til at sove på deres sofa, selv om Lucas ikke er vild med ideen. Umiddelbart ser det ud til at de to veninder har krammet på den passive og flegmatiske Lucas. Men da Siff rejser på weekend-kursus med studiet har Lucas og Maria sex. Bagefter vil Siff smide Maria ud, men kan ikke, og Lucas lover Siff, at det aldrig sker igen. Men det gør det. For Maria og Lucas er stadig tiltrukket af hinanden. Ingen af dem ønsker at bryde op. Heller ikke Siff. Løsningen bliver, at de to veninder deler Lucas og sover med ham på skift. Men Siff ved fra sit sexologistudie, at flerforhold ender galt uden klare aftaler. Så de skriver en sexkalender for at holde styr på deres ménage à trois. Siff prøver tappert at være absolut åben, men fanges i sit eget frisind, og må til sidst erkende, at hun er nødt til at sætte en grænse.

Trekantsdramaet er ikke just et nyt emne på det internationale marked, men på trods af et lettere velbevandret område tror jeg bestemt ikke, at denne penible situation er blevet fremført og beskrevet så nært som i denne film. Traileren efterlader i hvert fald ikke meget til fantasien, og man må håbe, at denne grænseoverskridende tilgang til sidst bærer frugt.

Se traileren og kom med dit bud!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce