Connery

En frisk madoplevelse ved vandet

Dette indhold er sponsoreret

“Jeg havde egentlig blot været i humør til et måltid med god fisk i nogle dage, da min veninde nævnte Hooked. Hun benyttede sig ikke af særlig mange ord, blot at “jeg ville ikke fortryde det” hvis jeg tog forbi en dag. Så med hendes ord i baghovedet cyklede jeg ud mod Christianshavn og ville give det et forsøg. Det værste der kunne ske var, at min lyst til fisk ville blive tilfredsstillet. Men hold op hvor var det mere end blot dét. Læs med her og find det næste lækre spisested til næste gang du er i humør til frisk fisk og god stemning”.

Som at være til stede på havet

Det første man oplever, når man træder ind i restauranten på Christianshavn, er en smilende medarbejder, som tager imod ens bestilling og henviser dig til et bord. Det er nemt at blive overvældet, når der skal bestilles, da der er et stort og lækkert udvalg af frisk fisk, i form af både lune og kolde retter. Man kan både gå den klassiske vej og vælge laks eller fish and chips, men det er også muligt at afprøve spændende og anderledes retter, såsom asiatisk lobster rolls eller fiskeburgere. 

Når først man er kommet sig over det store udvalg og har fået bestilt, så starter ens oplevelse først rigtigt. For restauranten er placeret midt mellem Københavns Havn og byens kanaler, så man føles som at være til stede på havet. Den flotte udsigt gør blot den rare stemning endnu bedre, og man kan hurtigt lade blikket falde hen på den flotte udsigt, mens man venter på det næste lækre måltid. 

En smagsbombe af frisk fisk

Maden serveres hurtigere end man aner, og før man ved af det, sidder man med en smagsbombe af frisk fisk lige ved havet. Man er ikke i tvivl om, at der serveres frisk fisk, når man besøger dette spisested, for hold op hvor er der meget smag at hente i den fiskeanretning, som man vælger. Derudover består anretningen af lækkert og friskt tilbehør, som blot gør hele oplevelsen sublim og lækker. Og så er det som om, at havudsigten tilføjer ekstra frisk smag af hav og fisk.

Det er ikke blot et spisested, hvor man kan nyde god mad og en flot udsigt. Man kan også bestille take away, og tage den friske fisk med hjem eller til en anden lokation i flotte København. Selv som take away er maden frisk og lækker, og smagsoplevelsen er lige så god at tage med hjem, som at nyde den på spisestedet. Det er derfor ikke muligt at gå galt i byen, når man vælger frisk fisk fra Hooked serveret ved havet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt