Connery

Dansk e-sportshold har underskrevet ny stor kontrakt

"Aftalen rummer naturligvis et økonomisk element, som potentielt kan sætte nye markedsstandarder inden for international e-sport."

Sidste uge var en god uge for e-sport i Danmark, men sådan har man efterhånden kunnet sige i lang tid. Ikke desto mindre, havde det danske hold North, en ualmindelig god en af slagsen. 

Den gode stemning bunder i at North, der er grundlagt af FCK og Nordisk Film, har indgået en sponsoraftale med Steelseries, der efter parternes egen udtalelse kan blive "den potentielt største sponsoraftale, der er indgået i international e-sport."

North rangerer lige nu som nummer fire på verdensranglisten i CS:Go, efter de sidste weekend blev nummer to i DramHack Masters i Malmø, og indkasserede den medfølgende pengepræmie på den gode side af 300.000 kroner. 

ANNONCE
North - Dansk e-sportshold har underskrevet ny stor kontrakt North

 "Dansk e-sport har aldrig været mere interessant end netop nu. Danmark har flere hold med i den absolutte verdenselite, og North – som tæller nogle af sportens absolut største stjerner – har helt klart potentialet til at kravle det sidste trin op ad verdensranglisten i løbet af de kommende år. Med aftalen ønsker vi at gøre vores til, at det kommer til at ske", siger Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries, og uddyber:
 
"Et vigtigt element i aftalen er, at vi sammen med North skal udvikle en række produkter, der skal være med til at gøre dem bedre og understøtte de behov, de har i turneringssituationer. Målet er naturligvis, at de produkter, som vi udvikler i fællesskab, skal bredes ud til hele verden", fortsætter han.

Og netop udviklingspotentialet i aftalen er interessant, fortæller administrerende direktør for North, Christian Sørensen. 
 
"Aftalen rummer naturligvis et økonomisk element, som potentielt kan sætte nye markedsstandarder inden for international e-sport. Endvidere er det for os mindst lige så interessant, at vi sammen med en dansk aktør, der er markedsledende og har været med siden e-sportens begyndelse, kan være med til at præge udviklingen af nogle skræddersyede produkter, der vil være med til at løfte vores performance, når vi dyster på højeste niveau", siger Christian Sørensen og fortsætter:
 
"Samarbejdet med SteelSeries ligger godt i tråd med det professionelle setup, som F.C. København og Nordisk Film har skabt omkring North. Vi ser meget frem til at komme i gang med samarbejdet, som vi har store forventninger til", siger han. 
 
North vandt DreamHack Montreal 2017 i denne weekend. Næste skridt er ELEAGUE Premier i Atlanta, hvor førstepræmien er over 3 mio. kr. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt