Connery

Connery Food: Nutella Marshmellow Muffins

5 ingredienser, rent guld!

Tidligere i vores madserie har vi kigget på de vidunderlige egenskaber af Nutella i form af flødeskum til vores Knoppers-cheesecake

Denne gang har vi kigget på, hvordan Nutella kan bruges som grund-dej i den simpleste muffin-opskrift ever - med et twist af skumfiduser!

ANNONCE
Connery Food: Nutella Marshmellow Muffins

Opskrift

(6 muffins)

150 g Nutella

60 g hvedemel

1/2 tsk. bagepulver

1 æg

6 hvide marshmellows

Fremgangsmåde: 

Forvarm ovnen på 180 grader. Rør Nutella, mel, bagepulver og æg sammen. Rør grundigt. Fordel en teske af dejen i seks muffin-forme, og tryk derefter en skumfidus ned i hver form. Fordel resten af dejen, så skumfiduserne er dækket. Bag kagerne i ca. 12 minutter og lad dem køle lidt af. De falder ofte sammen, når de kommer ud af ovnen grundet den flydende skumfidus-kerne, men det kan eventuelt 'repareres' med en ekstra skumfidus i hver, som smelter ned i 'krateret'. 

Se eller gense how-to-videoen herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt