Connery

Braun Powerblender 9: Knust is er barnemad?

Hvis du mangler en blender i kategorien: Will it blend

Braun er nok garanti for tysk kvalitet, og alene navnet på den seneste blender, antyder at vi her har at gøre med maskine der vil arbejde. 

Brauns nye blender er hedder Powerblender 9, og det er en heftig sag med masser af teknologi. I hvert fald hvis du spørger Braun selv. 

ANNONCE
Braun Powerblender 9 - Braun Powerblender 9: Knust is er barnemad? Braun Powerblender 9

Brauns nyskabende trekantet kande garanterer desuden et 60 procent finere og 4 gange hurtigere (end Brauns mere konventionelle blender med modelnavnet JB5160) resultat da den fordeler ingredienserne på en optimal måde.

Blenderens 10 manuelle hastighedsindstillinger og en multi-speed pulsindstilling gør, at du kan tilsætte alle dine yndlingsingredienser. Intet er for hårdt eller for blødt. Kanden er lavet af Tritan, et særligt holdbart materiale af BPA-fri plast som samtidig er afvisende overfor lugt- og smagspåvirkninger.  

Foruden den fancy kande, er blenderen udstyret med touchkontrol, der byder på 18 forskellige madprogrammer og en tekstur-kontrol, der sørger for at holde konsistensen af den valgte blending på ønsket niveau. 

 

Pris og tilgængelighed

Powerblender 9 har en motor med effekt på 1600 watt, så det er en heftig sag - med en pris på 1.899,- kroner. 

Blenderens officielle navn er Braun Powerblender JB9040, og den forhandles hos en række udvalgte forhandlere - bl.a. Whiteaway, Skousen, Kitchenone og Coop.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt