Connery

Beach Soccer Blast 2015

Sport, strand, kolde øl og halvnøgne damer kombineret til en dag i festlighedernes tegn!

Beach Soccer Blast 2015

Du kender sikkert de aftener med drengene, hvor en god kombination af bajere og boldspil sørger for underholdningen? Denne tanke har en flok gutter taget til det næste level og bragt en udenlandsk tradition til Danmark - Beach Soccer.

Der er på verdensplan 110 nationer der spiller Beach Soccer under det internationale forbund FIFA. Alene i Europa er der 30 lande som bl.a. inkluderer Sverige og Norge - og nu er tiden kommet til de danske strande. 

Vi har lige fået et par kommentarer med fra arrangørerne:

Hvorfor vil I have Beach Soccer-konceptet til Danmark?

Dette event er stablet på benene, fordi der i en længere periode har manglet et alternativ til den typiske alt for seriøse fodbold, hvorfor dette event har til formål at skabe en social og festlig fodboldturnering for venner, hvor det er ligeså vigtigt bare at være med, som det er at vinde.

Hvorfor har vi ikke set det i Danmark noget før?

De events der både tidligere men også den dag i dag har forsøgt sig med Beach Soccer-events, har været alt for kedelige og uinteressante for spillere og tilskuere, hvilket er en væsentlig årsag til, at sporten ikke har udviklet sig til at blive stort og populært i Danmark.

Derudover har andre sportsgrene haft langt større succes med at arrangere events på strandene, end hvad fodbolden har haft, hvor sportsgrene som håndbold og volleyball specielt kan nævnes, og det er til trods for, at fodbold er verdens største og mest populære sportsgren i verden. Derfor vil Beach Soccer Blast nu vise med dette koncept, at sport og fest i et kreativt samarbejde kan tages til helt nye højder end, hvad man hidtil har set på de Danske strande.

ANNONCE
Beach Soccer Blast 2015

Kan det blive en succes i Danmark?

Dette event og koncept bliver allerede bakket op af nogle af verdens største Beach Soccer events, som alle har bidraget med deres viden og erfaring. Vi ved derfor allerede, at dette koncept har et internationalt potentiale, som kan måle sig med nogle af verdens største Beach Soccer Events.

På længere sigt vil vi arbejde på at fremme Beach Soccer i Danmark, så sporten for fremtiden kan opnå lige så stor popularitet og anerkendelse, som den oplever i resten af verden - hvilket i første omgang betyder en national turnering, der løber henover hele sommerperioden.

Hvad handler det hele om?

Fodboldturneringen er eventets klare omdrejningspunkt, men der bliver samtidig lagt meget stor vægt på omgivelserne, som vil efterlade deltagere og tilskuere med en totaloplevelse af fest og farver. Det har hele tiden været vigtigt, at der også sker en masse for alle dem, som ikke gider fodbold, men gerne bare vil have en festligt dag på stranden - Det er dette som er unikt ved dette nye event.

Det betyder fx. at eventet vil byde på alt ligefra musik (dj), konferencier, barbecue, bar, konkurrencer, underholdning i form af sambadansere, DKs bedste freestyle boldjongløre, flyboard-opvisning på vandet samt en masse andet, hvilket tilsammen vil skabe Danmarks vildeste fodboldfest.

Alle drengerøve bør selvfølgelig møde op, fordi de elsker øl, fodbold og musik, krydret med letpåklædte piger og kvalitetstid med deres venner i unikke rammer under solens stråler - kun et stenkast fra vandet.

ANNONCE
Beach Soccer Blast 2015

Connery.dk støtter op om projektet og vil desuden kunne tilbyde en lækker chill-lounge til selve begivenheden, hvor man kan nyde en kold i solen eller dyste mod hinanden i en omgang beerpong - og hey, du kan også komme forbi og hilse på et på Connery-piger?

Hvis du skulle være interesseret i en dag på stranden med drinks, musik og sport, så tjek forbi landets første beach soccer-event - læs mere om begivenheden på deres hjemmeside, og tilmeld dit hold til en gang øl og bold her!

ANNONCE
Hvor og hvornår

København
Lørdag d. 25. juli 2015
kl. 12.00-18.00
Amager Strandpark
Krydset ved Italiensvej og Amager Strandvej
2300 KBH S

Hjemmeside

Facebook

Instagram

Del

Seneste nyt