Connery

USA 2005 - 11-12/8

Sådan nedbrydes Chradsers selvtillid

USA 2005 - 11-12/8
11/8

Idag var det tid til luksus, da vi havde booket en nat på Hard Rock Hotel. Det var en lækkert hotel med en fantastisk pool. Værelset var stort med et 42" fladskærm, stort badekar og minibar!

Poolen var bygget op med små hytter rundt omkring samt ægte sandstrande, vandfald og meget mere. Vi døbte området Patland. For sjældent har vi set mange lavede patter på ét sted. Jørn Ege har ikke levet forgæves! Gud ske tak og lov for solbriller med spejlrefleks, for sjældent har jeg gloet så meget som den dag. Tøserne vidste nu sikkert godt, at de blev begloet. Vi brugte hele dagen ved poolen, og det var først efter, jeg havde tabt 60$ i Blackjack, at vi tog videre mod byen.

Tanken var at tage på Pure, som lå i Ceasars Palace, men da det var lukket om torsdagen, tog vi i stedet på OPM, hvor vi ved et tilfælde stødte ind i den ikke-betalende so fra aftenen før. Her burde jeg have opfattet, at tegnene fortalte mig, at denne aften var på vej mod det katastrofale og derfor gå hjem i seng. Jeg valgte dog at fortsætte, og det førte til nogle enorme knæk i min selvtillid.

Det startede med, at Jacob og jeg stod og spejede udover dansegulvet. Her fik vi øje på en rigtig fræk pige, som på trods af hendes Jasmin-påklædning, var rigtig lækker og veldansende. Jacob sagde, at han ville hente nogle drinks til os, og han var kun lige gået mod baren, da pigen kom over til mig. Jeg tænkte, at min enorme charme måtte have drevet hende lige i favnen på mig, men jeg blev klogere. Samtalen:

Hende: "Hi, I"m Melanie"

Mig: "Hi, I'm Chris"

Hende: "So where are you from?"

Mig: "I'm from Denmark, I"m travelli..."

Hende: "Yeah yeah, where's your friend?"
ANNONCE
USA 2005 - 11-12/8
Hun var altså tydeligvis ikke interesseret i mig, og så snart Jacob kom tilbage, skulle de ud og danse, mens jeg blev plantet ved siden af hendes klamme veninder. Der gik ca. 12 min. før Jacob snavede med hende, men de skulle videre, så vi gik i baren. Her fandt vi ud af, at det var et rimeligt dyrt sted, for man kunne kun få flasker fra 1.200 kr. og opefter. I baren faldt vi i snak med 2 piger. Efter et lille stykke tid udspiller følgende samtale sig:

Blond tøs: "Do you guys know that all the girls are talking about you in the ladies room?"

Os: "Really?" - ikke sagt i overraskende tone, men derimod bare som retorisk spørgsmål.

Blond tøs: "Yeah. Well actually, it's just about you Jacob"

Hun indså nu, at hun lige indirekte havde svinet mig til, og prøvede derfor en lam redning

Blond tøs: "Well you know, it"s just because he is so tall..."

Jeg begyndte at føle mig lidt frustreret. Jeg tog veninden med ud og danse, og efter et stykke tid kom Jacob og den blonde tøs også ud på dansegulvet. Her stod de og snavede, og Jacob fortalte stolt, hvordan han i smug havde stået og givet hende finger i baren. Den blonde tøs fortalte mig, at hendes veninde gerne ville kysse med mig, så på trods af en strid modvind hele aftenen satte jeg sejl, men ligegyldigt hvad jeg prøvede, så blev jeg afvist.

Til sidst var jeg så eddikesur, at jeg stoppede veninden i hendes dans og spurgte, om vi aldrig skulle snave eller hva'!. Hun sagde jo, men ikke lige nu åbenbart. Jacob havde samtidig fundet ud af at den blonde tøs var gift, så han tændte lidt af på situationen. Jeg kiggede på ham og så tilbage på veninden. Sagde til hende, at det var hendes sidste chance for kysse mig. Hun tøvede, og jeg spurgte Jacob, om vi skulle skride, hvilket vi prompte gjorde. Således var denne aften en ren katastrofe, og det blev jo nødt til at gå ud over en eller anden.

Vi tog på en af de utallige all-you-can eat buffetter, hvor jeg på Visa-slippen skulle betale 9,66$. Spydigt rundede jeg op til 10$, hvilket udløste et spørgsmål fra tjeneren om, hvad de 34 cent var. Jeg forklarede ham at det var drikkepenge og sagde så højt og flabet: "ENJOY!"
ANNONCE
USA 2005 - 11-12/8
12/8

Efter vi fik tilsnusket os et par timer i Hard Rock poolen, tjekkede vi ud og måtte rykke tilbage til Jockey Club, som passede vores pengepung bedre. Jacob gamblede og vandt, mens jeg tog ud og købte mig fattig i tøj. Tonen var ikke så god den dag, men det var højst sandsynligt min egen skyld, fordi jeg i barnlig jalousi hadede, at han scorede så mange, vandt når han gamblede, fik alle blikkene i byen osv.

Om aftenen skulle vi ind og se en Cirque-du-Soleil forestilling kaldet KA, som netop var blevet opsat på MGM Grand. Cirque-du-Soleil er en blanding af circus, akrobatik, martial arts og illusioner, og showet var enormt imponerende, men blot 20 min. inde i det, måtte de stoppe pga. af tekniske vanskeligheder.

Vi ærgrede os, og besluttede os derfor for at gamble lidt. En time senere havde jeg tabt 100$ og Jacob selvfølgelig vundet 100$. ARGH! Vi tog på Pure, hvilket nok er den fedeste klub, jeg nogensinde har været på. Fed musik, fede lokaler, belysning og en fed tagterrasse. Vi var faldet i snak med nogle tøser i den absurd lange kø, og vi brugte hele natten på dem, men de viste sig at være narrefisser. Jeg fik lov til at rage hende overalt på kroppen, men kysse hende måtte jeg ikke - og jeg havde altså ikke dårlig ånde! Jacob havde heldigvis de samme problemer. I arrigskab over at få samme behandling to aftener i træk, fortalte jeg de to tøser, at de var narrefisser og derfor kunne rende mig. Fornærmede kiggede de på os, og så skred vi. De boede ellers på Monte Carlo, som havde været et godt hotel at tage tilbage til.

Aftenen blev kronet ved at Jacob og jeg også kom op og skændes, så alt i alt en fantastisk aften.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce