Connery

Julekalender - Afsnit 11

Det længe ventede 11. afsnit af Glædelig fucking jul! er endelig online. Og endnu en gang er det noget med damer...

11. DECEMBER

"Løber rundt rundt om mig selv

Forsøger at slå tiden ihjel"


Efter deres anden dag i studiet var bandet endt på Høvlen for drikke et par stifter og hænge lidt ud. Det lille værtshus var blevet pyntet godt og grundigt op til jul. Duften af gran fra juletræet blandede sig med dampene fra glöggen, der stod i en gryde og boblede bag baren. Resultatet var instant jul og selv Morten Møgsvin måtte indrømme, at hyggen bredte sig. Ikke at han nogensinde ville sige det højt naturligvis, for officielt var julen stadig en nazi-institution.

Det havde været en dag, der var præget af luksuriøs behandling, god mad og så nogle ubetydelige ændringer PB ville lave i deres numre. Nåja, og så nyheden om at de ikke bare skulle til koncert med The Rotten Leprechauns om torsdagen, at de ikke bare skulle backstage bagefter, men at de fandme fucking-ay skulle varme op for dem. Så måske, havde de hver især tænkt forsigtigt, var Phony ikke så slem alligevel.

Så der sad de og spyttede i et par øl og klappede hinanden gensidigt på ryggen, da tre ok lækre og trashede punkerpiger kom ind af døren. De så straks vores helte (som, indrømmet, var nogle af de eneste i lokalet) og gik hen for at mingle med dem.

"Hej," sagde de.

"Hej," sagde bandet. Eller i hvert fald dele af det. Nøller var cool, calm, and collected og hævede bare det ene øjenbryn, mens han fortsatte med at krølle sig en smøg.

"Sæt jer ned," sagde Bjarne, "så henter jeg en flok pilsnere." Enten var han i sit generøse hjørne eller også prøvede han bare at kompensere for at have fucket det hele op sidst.

"Eh ... tak for sidst," sagde Morten og bandede straks sig selv langt væk. Det var sådan noget småborgerligt pis hans forældre sagde til deres venner.

"Selvtak," sagde den ene af pigerne, Mette, og smilede. Hun var, tænkte Morten, ret lækker med det dér lilla hår og ringen i næsen. Bare lidt ærgerligt, at hun også slæbte rundt på den forpulede rotte.

Som kaldet sprang Rotte-Potte frem fra Mettes trøje og over på Morten der nødtvungent måtte lade som om den var sød. "Fortalte jeg at jeg har overvejet at blive slettet fra folkeregisteret, du ved, melde mig ud af samfundet?" spurgte Morten hende og fik dermed lavet effektiv damage control på den kiksede indledning. Så mens han lagde skumle planer for hvordan han kunne gøre det af med rotten, begyndte han og Mette at snakke om musik de havde hørt, demoer de havde været til og ting de havde smadret.

I mellemtiden var de to andre piger - Anette og Terese - faldet i snak med Nøller og Torben, der ikke tøvede med at prale endnu en gang med pladen. At det var Phony Records der stod bag udgivelsen, var derimod en ting de forbigik i tavshed. Så alt i alt var det ikke verdens dårligste scenarie, der mødte Bjarne, da han lidt senere kom tilbage med øl. Måske, tænkte han, varer det ikke længe før de andre også er i faste forhold.

Hov, hvad er nu det for noget? Bong-Bjarne i et fast forhold? Hvem er hun og hvorfor har vi ikke hørt om hende tidligere? Kan Morten Møgsvin måske inderst inde godt lide julen? Og hvad mon punkertøserne siger, når de finder ud af, at pladen bliver udgivet på al god musiks fjende nummer et - Phony?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce