Connery

12 danske kokke mødes i et gastronomisk eventyr for en aften i en god sags tjeneste

Legendarisk kokketræf på Ruths Hotel.

Kokketræf er altid en gastronomisk begivenhed, man bør holde øje med, hvis man af og til bevæger sig ud i det danske restaurant-slaraffenland. 

Det er i al sin enkelthed en særlig begivenhed, hvor en restaurant samler op til flere danske eller udenlandske kokke og laver en limited edition-menu et par aftener.

Og på mandag finder Moby Dick-udgaven af kokketræf sted på Ruths Hotel i Skagen.

90 heldige gæster nåede at få fingrene i de første billetter til begivenheden, som blev udsolgt på under 4 timer. Nu er der faktisk et par ledige pladser - dem kan du fange ved at kontakte Ruths Hotel.

Vi snakker intet mindre end 12 stjernekokke, som ikke bare agerer wingman i køkkenet - de får hver især lov til at designe en ret.

12 kokke = 12 unikke retter. 

Der er selvfølgelig en mening med 'galskaben' - eventet er tiltænkt at samle penge ind til en gods sags tjeneste i kampen mod Sclerose.

Køkkenchef på Ruths Hotel, Jack Cramer, har selv haft Sclerose tæt på kroppen:

"I løbet af få dage oplevede jeg, at min egen far blev uigenkendelig, og i løbet af blot en uge – efter han havde nævnt, at hans fødder var begyndt at sove lidt – sad han pludselig i kørestol. Selvom min far gradvist bliver dårligere af sygdommen, hvilket han vil blive ved med, får han i dag noget medicin, der har formået at bremse forværringen", fortæller Jack.

Foruden overskuddet fra billetsalget, der går direkte til Scleroseforeningen, vil man under aftenen også være medvirkende til en auktion med produkter i feinschmecker-regi.

Listen over alle kokke består af:
Casper Buch fra Fredrikshøj
Nicolaj Møller fra Treetop
Mads Battefeld fra Sushi Anaba
Daniel McBurnie fra Lyst
Lasse Starup fra Bror Ditlev
Kasper Tind Hasse fra Falsled Kro
Søren Birch fra Alimentum
Mads Kongsgaard fra HimmerRiget
Mikkel Klintmann fra Aarøsund Badehotel
Matilde Grue fra Restaurant Blink
Peter Niemann & Denis Jahn fra Hotel Hohenhaus
Michel Machaud, ven af huset på Ruths

Det hele løber af stablen d. 7. marts.

ANNONCE
Del

Seneste nyt