Connery

Xtra Naan - Xtra Naan [Anmeldelse]

Når man krydser Gramsespektrum med Tue Track, går alt, præcist som man kunne håbe!

5 ud af 6 stjerner

Det er ikke hver dag jeg kaster mig ud i en musik-anmeldelse, for vi befinder os i en tid, hvor der er langt mellem de sammensatte album.

Men når jeg gør, så er det sådan en udgivelse, som mini-albummet Xtra Naan, af gruppen med samme navn.

Xtra Naan er en konstellation af Tue Track (Himself, Malk De Koijn, NBTB, red.) + Peder og Simon (Gramsespektrum, Aggressiv Amager, red.), og hvis du kender lidt til bare nogle af deres andre projekter, ved du, at det her har potentiale!

Xtra Naan er en verden for sig selv. Den er beboet af karakterer som Bøssemanden, Lille Jørgen DK, Frank Tavs og Smugleren - Og de kører på den høje klinge!

ANNONCE
Malk Mig

Universet er syret, og det giver først mening, når man har genfortolket sin synonymordbog. Det er skævt som bare fanden, og det er sjovt som ind i pokker.

"Lille Jørgen det er slut nu, for Bøssemandens pisser peger på din prut nu!" - Bøssemanden

Man kan sige "Du er fucked" på mange måder. Det samme er du, hvis du ikke har haft pladen på repeat endnu.

Du har nok set musikvideoen til Malk Mig (ellers klikker du lige play ovenover), og ellers har du en ny fantastisk fortælling i hvert track. De er proppet med originale rim, der leger med det danske sprog.

Klamfyr gæster Brandslukningsmaskinen, og det er der intet der bliver mindre beskidt af, især når han i denne sammenhæng hedder 'din papfar'. Men ikke engang Emils vers, slår Bøssemanden, der er den sygeste brotherfucker i dansk rap. 

ANNONCE
Info

Følg de eksotiske brød på Facebook, 

Find musikken på din favorittjeneste

Tracklisten består af følgende tracks:

Malk Mig

Puha

Smuglerne

Wifebeater

Brandslukningsmaskinen (iAmData remix) feat. Klamfyr aka din papfar

Del

Seneste nyt