Connery

Xbox har nu navngivet de fire spil der finder vej til Nintendo Switch og PlayStation i løbet af foråret.

Hidtil eksklusive Xbox-spil finder nu vej til andre konsoller

For en lille uge siden, afholdt Xbox en offentlig showcase, hvor Xbox-chef Phil Spencer og co. udlagde en del af deres planer med Xbox for fremtiden. Heriblandt kunne man afsløre, at en række spil, der indtil nu har været eksklusive til Xbox og PC-platformen, finder vej til konkurrenterne PlayStation og Xbox, i et led af en plan om at bringe flere gamere til de respektive spil. 

Under fremlæggelsen ville Xbox-lederne ikke navngive spillene, men gav i stedet bolden op til de respektive udviklere - det til trods, har Xbox nu valgt at offentliggøre hvilke fire spil der er tale om, og hvornår de finder vej til de nye platforme. 

ANNONCE
Pentiment
?si=4j4F3KFreB6A4CO3

Pentiment fra Obsidian Entertainment, et helt unikt og anmelderrost narrativt eventyrspil med en visuel stil inspireret af historien, kommer til PlayStation 4, PlayStation 5 og Nintendo Switch den 22. februar.

HiFi Rush
?si=wrpZfiBk7QdK5h8B

Hi-Fi RUSH, det prisbelønnede og rytmebaserede actionspil, hvor verdenen synkroniseres med musikken fra Tango Gameworks/Bethesda Softworks, kommer til PlayStation 5 den 19. marts ved midnat UTC med mulighed for forudkøb til PlayStation 5 den 22. februar.

ANNONCE
Grounded
?si=1SKRzTJGbablYsX6

Grounded - også fra Obsidian Entertainment – et co-op overlevelses-eventyrspil, som har budt 20 millioner spillere velkommen til baghaven, kommer til PlayStation 4, PlayStation 5 og Nintendo Switch den 16. april. Det vil være muligt at spille på tværs af Xbox, PlayStation, Nintendo Switch og PC

ANNONCE
Sea of Thieves
?si=5lct8rqY3LlaLtcD

Sea of Thieves, et eventyrspil fra Rare, kommer til PlayStation 5 den 30. april, og PlayStation 5-spillere kan allerede fra i dag sætte spillet på ønskelisten. Spillet har et fællesskab med mere end 35 millioner spillere fra hele verden. Det vil også være muligt at spille på tværs af Xbox, PlayStation og PC, så alle spillere kan opleve pirateventyret med deres venner på flere platforme.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce