Connery

Helldivers 2 har blæst Grand Theft Auto 5 med vilde spillertal

Det undertippede shooter går sin sejrsgang på PC og PlayStation

Da jeg i sidste uge modtog et anmeldereksemplar af Helldivers 2, var jeg ikke helt klar over hvad jeg skulle forvente. Spillet, udviklet af et mindre spilstudio i Sverige blev udgivet som et PlayStation-spil, med samtidig udgivelse på PC gennem Steam, med crossplay klar til lanceringen: "I bund og grund ligner spillet en solid omgang co-op smadrefest, som vi ser frem til at dykke nærmere ned i." skrev jeg

Mens anmeldelsen stadig er undervejs, er det tydeligt, at vi ikke var de eneste der så frem til at dykke ned i det lille co-op skydespil. Helldivers 2 er nemlig blevet taget overordentligt pænt imod.

Så pænt, at spillet få uger efter udgivelsen nu er klatret op ad Steams topliste, som det mest populære spil på platformen i skrivende stund. 

I spillets tredje weekend på Steam, slog det så en massiv rekord, med 411.000 samtidige spillere, har det placeret sig som et af de mest populære online-spil i nyere tid, hvor det blandt andet har slået Grand Theft Auto V, og aktuelt står på en total 5. plads, kun overgået af Counter-Strike 2, Dota 2, PUBG, Apex Legends og det nylige Palworld. 

ANNONCE
Helldivers 2
?si=pu3ddVFTgacnsGxW

Populariteten af Helldivers 2 har dog ikke været en ubetinget dans på roser for Arrowhead Studios, der har kæmpet med at etablere servere nok til den massive spillerbase - og for nuværende har man altså valgt at begrænse mængden af samtidige spillere til 450.000 - hvilket også er en hel del. 

Ikke desto mindre har det medført en del frustration fra ivrige spillere, ligesom spilstudiets chef har været ude og udtale, at man "sagtens kan vente med at hoppe med på vognen, hvis man ikke lige har pengene til at købe det lige nu.". 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce