Connery

Vind Logitechs nye mesterlige mus

Logitech MX Master Wireless

Hvis du sidder og arbejder med en laptop eller en regulær desktop til hverdag, skylder du dig selv at bruge en god mus. Hvis det er et punkt der halter lige for tiden, eller du bare har en forkærlighed for den nyeste teknologi, kommer her en god mulighed til dig.

Den nye sag hedder Logitech MX Master, og er en trådløs mus der er designet til arbejde på tværs af flere skærme, og endda flere operativsystemer.

MX Master er har godt ergonomi, topspecifikationer og så er den heller ikke dum at kigge på, så selvfølgelig takkede vi ja til muligheden, for at forære en mus væk til en heldig læser.

ANNONCE
Vind Logitechs nye mesterlige mus

Logitech selv havde, klart nok, gode ting at sige om musen, da produktnyheden blev afsløret:

”Logitech MX Master Wireless Mouse er en smukt designet, brugerdefinerbar mus med alsidig kontrol, præcision og hastighed,” siger Charlotte Johs, global vice president for computerudstyr hos Logitech. ”De mange navigationsmuligheder og avancerede funktioner gør denne mus til vores bedste nogensinde.”

Som den seneste mus i familien af produkter, der inkluderer Logitech MX Revolution og Logitech Performance MX, er Logitech MX Master Wireless Mouse perfekt formet til din hånd for ekstra komfort og håndlavet til kontrol og hastighed. Musens facon støtter din hånd og håndled i en naturlig position, hvilket gør det nemt at nyde de glidende bevægelser og musens velplacerede knapper og hjul.

Musen er udstyret med et fleksibelt scrollehjul, der lader dig skifte mellem trinvis klikfunktion og lynhurtig scrollefunktion, samt et unikt tommelfingerhjul for side-til-side scrolling og sideskift. Opret forbindelse til din Windows® eller Mac® computer via den medfølgende Logitech Unifying Receiver eller Bluetooth® Smart teknologi, og du kan parre Logitech MX Master Mouse med op til tre enheder, så du har mulighed for at arbejde på din stationær, bærbar, smartphone eller tablet. Med et enkelt tryk på Logitech Easy-SwitchTM knappen kan du frit skifte mellem hver enkelt enhed. MX Master har tilmed en knap, der kan indstilles til at replicere håndbevægelser på Mac® computere, så du hurtigere kan få udrettet mere.

Altså: En mus der har masser af indstillingsmuligheder. Mulighed for brug over tre forskellige enheder, uden ny startopsætning fra gang til gang. Darkfield laserteknologi, der gør det muligt at benytte musen på alle overflader, også glas og højglans. Og ikke mindst; en forventet levetid på op til 40 dage, på en enkelt opladning.

Pris og tilgængelighed

Logitech MX Master Wireless Mouse forhandles til en vejledende pris på 899 DKK. Tjek Logitech.dk/mxmaster for yderligere information.

ANNONCE

Sådan deltager du i konkurrencen. 

Vi har Logitechs helt nye MX Master Wireless mus i puljen. For at deltage i konkurrencen, skal du svare rigtigt på spørgsmålet herunder - vi trækker lod blandt rigtige besvarelser. Konkurrencen løber frem til midnat, mandag den 26. oktober. Vinderen kontaktes per e-mail, den efterfølgende dag. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt