Connery

Trailer: Her er Pharrells LEGO-film Piece by Piece

Multikunstneren fortæller sin livshistorie som LEGO-animation

Om det er resultatet af et ubegrænset kreativt sind eller et ustoppeligt ego, at ville fortælle sin egen livshistorie i en biograflængde LEGO-animeret dokumentarfilm, er svært at svare på - men for Pharrell Williams er det nok en blanding af begge.

Musikeren, tøjdesigneren, kunstneren og iværksætteren Pharrell, der først dukkede op som den karismatiske frontmand i rapgruppen N*E*R*D og senere blev endnu større som soloartist, har sin livshistorie i fokus med den kommende film Piece by Piece. 

Pharrells historie er ikke ligesom alle andres, og det har åbenbart været udgangspunktet for at bygge fortællingen op i LEGO-klodser, hvor muligheden for at illustrere tingene der sker i Pharrells sind er en anelse lettere end i virkeligheden. 

Filmen, der på iscenesat biografisk vis skal tage seerne igennem Pharrells opvækst og voksen-karriere byder på at væld af kendte stemmer, heriblandt Kendrick Lamar, Gwen Stefani, Timbaland, Busta Rhymes, NORE, Snoop Dogg og selvfølgelig Jay-Z. 

Piece by Piece ser ud til at lande i de danske biografer op mod jul, den er nemlig blevet taget hjem af UIP, med en forventet premieredato den 5. december 2024. 

ANNONCE
Trailer: Piece by Piece
?si=56v1WVL8G48YMQhv
Del

Seneste nyt