Connery

Pharrell Williams - G I R L [Anmeldelse]

Pharrell har gjort det igen!

6 ud af 6 stjerner
Pharrell Williams - G I R L [Anmeldelse]
Der skal ikke herske nogen tvivl, når vi snakker Pharrell Williams. Manden er en genial producer og står bag utallige kæmpehits og musikalske talenter, og dette skinner igennem på hans spritnye album
”G I R L”.
 
Albummet er en hyldest til det kvindelige køn og indeholder en masse fantastiske numre, hvoriblandt kæmpehittet ”Happy” fra Dispicable Me 2 også har fået en plads på pladen.
 
Kollaborationer med store stjerner præger pladen. Justin Timberlake, Daft Punk, Alicia Keys og Miley Cyrus har alle kigget forbi. Pharrells fantastiske duet med Justin på nummeret ”Brand New” er så lækker og let modtageligt, at det er en fryd for sjælen. Klap og dejlig perkussive rytmer i kombination med simpel bas og guitar løfter nummeret rigtig flot.
ANNONCE
Pharrell Williams - G I R L [Anmeldelse]
Pladens skæringer spænder meget vidt omkring i det musikalske univers, lige fra den meget simple ”Hunter”, og ”Gush” der er typisk Pharrell, til ”Lost Queen”, hvor halvdelen af nummert performes næsten udelukkende med et afrikansk kor sammen med lidt synth og trommemaskine.
 
”Happy” behøver ikke nogen nærmere uddybning eftersom kæmpehittet forhåbentligt allerede ligger under ”mest populære” på din iPod eller iPhone. Derimod er et af de numre med det nok største potentiale, ”Gust of Wind” featuring Daft Punk.
ANNONCE
Pharrell Williams - G I R L [Anmeldelse]
”Gust of Wind” er en stereotyp af både Pharrell og Daft Punk med det fede stryger-riff og funk-guitar i verset fra Pharrells univers og et omkvæd der kommer lige fra Daft Punks baglomme. Sangens budskab er, at ens elskede er som et vindpust. Han eller hun kan altså både skubbe en fremad og bagud. Men sangen refererer også til, at man på en måde altid er til stede hos hinanden ved hvert tankestrejf, og fortæller om, hvordan man bliver et bedre selv ved hjælp af sin bedre halvdel.

Sidste skæring på pladen, ”It Girl”, handler om følelsen under det perfekte forhold og fungerer perfekt som afrunding på et fremragende album.


Kærligheden er altså massivt tilstede i dette album fra Pharrell og han smider hits ud af ærmet, et efter et. Personligt er jeg ekstatisk over strygerne på ”Gust of Wind”.
Pladen er utroligt godt produceret, mixet og mastered som selvfølge af,at det er Pharrells eget. Samtidig er der en bred vifte af forskelligartede numre på albummet, så det på intet tidspunkt bliver kedeligt at lytte på, og med mere eksperimenterende og anderledes numre som ”Lost Queen” og ”Hunter” har pladen også det friske pust man altid ønsker på et album. 

Karakter: 6 ud af 6
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce