Connery

Test: Corsair Katar Pro Wireless

En versatil og nem rejsemus

5 ud af 6 stjerner

Markedet for gaming-tilbehør er eksploderende, og med en corona-pandemi som på en gang har sat en stopper for markedet og samtidig sat vores spilforbrug hel i vejret, er der plads til lidt af hvert. 

Det kan være svært at overskue, det at skulle anskaffe sig en ny mus til sin computer - især hvis man gamer og gerne vil være med i kapløbet. Det er på ingen måder umuligt at finde en mus til tusinde kroner, der opfylder alle krav - men det er en stor udskrivning, for en gadget der slides forholdsvis meget på. 

ANNONCE
Test: Corsair Katar Pro Wireless

Så i dag kigger vi nærmere på noget, i den billigere ende. 

Til en pris på lige knap 400 kroner, finder vi et spændende bud på en trådløs gamermus, fra mærket Corsair. 

Corsair Katar Pro Wireless, gør en smule væsen af sig, når man ser den i sin knaldgule indpakning - det er der også grund til, selvom selve musen faktisk ser ret anonym ud. 

Den afdæmpede mus cutter de dyreste led, ved at droppe tanken om genopladelighed - og satser i stedet på det klassiske AA-batteri. 

Det er et ret spændende take, for ud af sådan et enkelt batteri, hiver Corsair nemlig op til 135 timer ud af. Dog noget mindre, hvis man vælger at aktivere RGB-belysningen, der kan styres fra Corsairs iCue software. 

ANNONCE
Katar Pro Wireless
Test: Corsair Katar Pro Wireless

Katar Pro Wireless er ikke en rendyrket pro-mus, men den er pro, hvis du ønsker en mus der kan meget og gerne vil have den med rundt overalt. 

Den er forholdsvis lille og vejer 96 gram - med batteri. Ikke så lille, at den føles som en miniature-rejsemus - men en god størrelse til claw-grip for voksne mænd - eller en perfekt størrelse til børn og andre, der føler at en standard mus kan føles lidt for stor. 

Corsair har valgt et bruge en god sensor, Pixart PMW3325, der er rigeligt god til gaming, kan levere en følsomhed på 10.000 DPI.

Oven i købet får man også dobbelt trådløs forbindelse - enten Bluetooth eller radiosignal via den medfølgende 2.4GHz dongle. 

Corsair Katar Pro Wireless er et oplagt valg, hvis du har brug for en mus du kan tage med til arbejde på farten - men også har brug for at kunne tage en runde gaming i ny og næ. Især til en pris på 396,- kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce