Connery

NZXT udvider med sortimentet med PC-tilbehør

NZXT er klar til at sætte logo på en større del af gamer-setuppet

Den amerikanske hardware-producent NZXT er blandt de større navne indenfor gamer-hardware, på trods for at de primært gør sig i kabinetter og vandkøling - og her går det godt, med en række af produktserier der både performer godt, og på en eller anden måde formår at forene gamermentaliteten med en designånd, der egentlig er forholdsvis minimalistisk. 

Nu har mærket kastet sig ud i en ny produktkategori, nemlig PC-tilbehør. Hvad der startede med en enkelt mikrofon (målrettet streamere), er nu vokset til også at omfatte et mekanisk keyboard og en gamermus - begge selvfølgelig udstyret med RGB-belysning og NZXT's stringente design-træk. 

ANNONCE
NZXT Function keyboard - NZXT udvider med sortimentet med PC-tilbehør NZXT Function keyboard

NZXT Function er et modulært mekanisk tastatur, der kredser en del om materialekvaliteten, med en topplade i aluminium, liniære RGB-switches, og selvfølgelig udskiftelige key-caps. 

Alu-keyboardet er lavet i et lavprofilt design med aftageligt USB-C kabel. 

Da produkterne netop er lanceret i USA, er NZXT-keyboardet endnu ikke udstyret med nordisk tastatur-layout (ÆØÅ), men man forventer at have det klar senere på året. 

Function lanceres i tre forskellige formfaktorer, et regulært størrelse Function, Function Tenkeyless og Function MiniTKL. 

ANNONCE
NZXT LIFT - NZXT udvider med sortimentet med PC-tilbehør NZXT LIFT

NZXT Lift
Et produkt der dog er direkte klar til danske gamere er letvægtsgamermusen NZXT LIFT. 

Musen gør ikke meget væsen af sig designmæssigt - og kommer i et klassisk ambidekstrøst (højre/venstrehånds) design. 

Det er en kablet mus, der er udstyret med en high-end optisk sensor og et diskret RGB-lys langs musens nederste kanter.

Lift benytter en PixArt 3389 optisk sensor og mekaniske Omron switches, der er optimeret til en levetid på 20 millioner klik. 

Musen vejer 67 gram, og falder altså i samme letvægtskategori som Razer Viper og lignende konkurrenter.

Begge nye produkter fra NZXT kan tilpasses i RGB-lyset via NZXT CAM-softwaren, der også styrer mærkets kabinetter og køleløsninger. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce