Connery

Sony Vision-S

Surprise: Sony fremviser konceptbil på elektronikmesse

Sony overrasker på årets CES-messe. Elektronikmessen i Las Vegas er en tilbagevendende årlig begivenhed, der viser vejen for tech i den nære fremtid, og der var nok ikke mange, der ville have gættet på at et af Sonys bud ville være.. En bil. 

Det er måske heller ikke hele sandheden, hæng på. 

Sony har bygget konceptbilen Sony Vision-S - som en elektrisk bil, der showcaser den japanske virksomheds mange forskellige styrker indenfor tech. 

Vision-S er en prototype der fremviser muligheder indenfor komfort, underholdning og sikkerhed. 

Den er udstyret med intet mindre end 33 sensorer fra Sonys kameraforretning. både CMOS billedsensorerer og Time of Flight sensorer, der kan opdage og genkende mennesker og genstande - inde i bilen og udenfor. 

Samtidig fremviser den Sonys imponerende 360 Reality Audio - der er en next-level lydoplevelse, nu i en bil. Jeg havde selv fornøjelsen, af at prøve 360 Reality Audio i et kontrolleret studie sidste år, og det er ekstremt imponerende, og virkelig svært at beskrive. 

Sony har bygget 360 Reality Audio ind i hvert sæde, og altså en mulighed for isoleret indtryk af lydoplevelsen for hver passager. Ved forsæderne er der indbyggede panoramaskærme med touch-interface, mens bagsæderne har mere konventionelle displays til underholdningsformål. 

Om denne bil også kommer i produktion, eller holdes i ren prototype-format, melder Sony intet om. 

ANNONCE
Sony Vision-S
Sony Vision-S
Sony Vision-S
Del

Seneste nyt

Annonce