Connery

ASUS Zephyrus G14 er et bæst - med LED-lys i låget

Gamer-bæst på 14"

Man skal ikke gå stille med dørene, hvis man vil ud med noget, man kalder den kraftigste 14" gaming laptop. ASUS blæser deres budskab igennem med en ny feature, der lader gamere udtrykke deres stil - gennem låget af den nye laptop: Asus ROG Zephyrus G14.

Låget på den nye maskine, er udstyret med mere end 1000 mini-LED'er i låget, der gør det muligt for gamere at give en ekstra omgang lysgejl til de tabere, der er fanget på den forkerte side af maskinen. Låget kan programmeres til at vise både grafik og animationer. 

Under den gejlede motorhjelm, gemmer der sig en ganske kraftig gamer-laptop. Den er udstyret med AMD Ryzen 4000 Mobile processor, NVIDIA Geforce RTX 2060 grafikkort, og fittes med enten 120 Hz high-refresh rate display eller højopløseligt WQHD display. 

I den hidsigste konfiguration kan du lege med 32GB RAM, op til 1 TB NVMe SSD lagerplads og mere end 10 timers gamertid på batteriet. 

Maskinen oplades via USB-C der også understøtter powerbanks. Hvis man skal have det fulde potentiale ud af det vilde grafikkort, kræver det dog tilslutning med 180 watt strøm/ladekabel. 

For en gamermaskine at være, er den heller ikke voldsomt stor. den måler 17.9 mm i sammenklappet tilstand, og har en vægt på 1.6 kilo. 

Endnu ingen priser eller lanceringsdato for Danmark

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce