Connery

Audi AI:ME

Audi arbejder ufortrødent videre på deres førerløse billøsninger, og i denne uge har konceptbilen AI:ME været i fokus, under CES i Las Vegas. 

Tilbage i 2017 udstak Audi fire forskellige retninger for intelligente fremtidsbiler, en af dem, var off-roaderen AI:TRAIL der forestillede sig en rigtig outdoor-vogn anno fremtid, AI:ME er den urbane storbyløsning. 

Bilfabrikanten forestiller sig en køretur i den robotstyrede bil, som et slags tredje levested - mellem arbejde og hjem - en wellness lounge, hvor passagererne kan slappe af, under deres transporttid. 

For at understøtte de tanker, er bilen indrette meget rummeligt og i lyse farver - med træ og muligt planteliv, til at forsyne bilen med naturens goder... Men man kan også vælge at benytte et par af de indbyggede VR-briller, til at drømme sig igennem et "harmonisk bjerglandskab". 

Det hele lyder meget idyllisk, og det er også tænkt sådan. Bilen er designet til level 5 førerløs kørsel, hvilket betyder at semi-overflødige instrumenter som rat og pedaler, gemmes væk bag interiøret, når det ikke er nødvendigt. 

Det lyder en smule angstprovokerende, men måske meget rart? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce