Connery

Samsung er på vej med 150" 8K projektor

Upgrade til fodbold-aften?

I 2021 oppede Samsung Projektor-kategorien med deres livsstilsprojektorer 'The Premiere' - de vilde short-throw projektorer havde knivskarp billedkvalitet og en vild lysstyrke - og en opløsning på 4K. 

I 2023 bliver det endnu vildere - under Samsungs præsentation på elektronikmessen CES, annoncerede man, at en nye Samsung Premiere 8K projektor lander på markedet i 2023. 

Den nye projektor vil benytte samme ultra-short throw teknologi, der betyder at den kun skal omkring 30 centimeter ud fra væggen, for at kunne projicere et 150" billede på væggen - denne gang i en opløsning på helt op til 8K - stadig med indbyggede højttalere og smart-tv funktionalitet. 

8K er stadig langt fra normen, når det kommer til levende billeder - men de første fodboldkampe er begyndt at blive transmitteret i den høje opløsning. På nuværende tidspunkt, er den største kvalitet ved 8K, evnen til at opskalere lavere billedsignaler, så det stadig bliver en bedre oplevelse, end den originale kvalitet. 

Hvis du allerede er en af de heldige ejere af en 4K Premiere-projektor, er der nok ingen grund til at kaste længselsfulde blikke efter 8K-versionen - og prissætningen kommer også til at have en stor betydning for, hvor interessant den nye Samsung The Premiere 8K bliver. 

Den store 2021-model The Premiere LSP9T blev lanceret til lige under 50.000 kroner, men kan i dag erhverves for 25.990 kroner på HifiKlubben - og vi gætter på, at lanceringen af en 8K projektor i samme serie, ikke ligefrem bliver en billigere løsning. 

Under alle omstændigheder: Stramt koncept!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce