Connery

Samsungs opdaterede Freestyle-projektor kan kombinere to billeder til et 160"

Samsung er klar med næste generation af deres bærbare smart-projektor

Den mobile projektor, The Freestyle, fra Samsung, var ved dens første lancering en frisk idé: En bærbar projektor, der omgår det traditionelle kasselignende projektor-design, for at gøre det lettere at placere og positionere projektorbilledet - hvilket er smart, for en gadget der er designet til at kunne ryge med i tasken. 

Den var også relativt dyr - og nok mest af alt et nicheprodukt, som langt de færreste har et behov for.

ANNONCE
Samsung The Freestyle 2 - Samsungs opdaterede Freestyle-projektor kan kombinere to billeder til et 160" Samsung The Freestyle 2

Det til trods, giver Samsung nu deres lille Freestyler en opdatering. Under elektronikmessen IFA 2023, kunne man nemlig præsentere Samsung The Freestyle Gen 2.

Den nye projektor ser ud til at være opdateret - primært på softwaresiden - men det er måske heller ikke det dummeste. 

Samsung selv ser ud til at satse på gamere, med muligheden for at benytte sig i de indbyggede smart-tv funktioner, så brugere kan "nyde de største spil fra Samsungs streamingpartnere". 

Det helt store partytrick er dog i en anden boldgade - og det kræver ikke bare en men to Freestyle Gen 2 projektorer: Ved at få de to projektorer til at tale sammen, kan men med rette positionering kombinere de to projektorer, til samlet at lave et billede på op til 160". 

Vi forestiller os, at det især kunne give mening, hvis man går og drømmer om at lave et nærmest usynligt hjemmebiosetup, hvor de to projektorer fra to umage vinkler, kan gemmes godt ad vejen, indtil lyset slukkes og pocornene er klar. 

Det er dog ikke en helt billig løsning - Samsung The Freestyle Gen 2 er nemlig prissat til 7.499 kroner stykket - og i tilfældet af to, ville det nok give bedre mening at kigge på The Premiere projektoren, LSP7T.

The Premiere LSP7T er også er en smartprojektor, men dog i en helt anden kaliber med ultra short throw-teknologi, mange gange bedre idnbygget lyd og en opløsning på 4K. Den koster i skrivende stund lige under 15.000 kroner. You do the math.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce