Connery

Nu kan du snart smide animerede GIFs i dit cykelhjul!

Crowdfundingprojektet Balight er 100% pimp my ride for cyklister

Lygtesæsonen er i fuld gang for alle landets cyklister, men hvorfor nøjes med en kedelig for- og baglygte, hvis du kan smide et helt underholdningscenter på dine hjul?

Det bliver der i hvert fald rig mulighed for at lege med, hvis crowdfundingprojektet Balight bliver realiseret. Idéen går ud på at smide en række fuldt programmerbare multi-farvede lysdioder på cykelhjulet, og derved skabe en platform der er fuldt ud programmérbar - og vældig sjov at se på.

Lyset bliver fordelt over 376 dioder i et dobbeltsidet system, der fastgøres til fire af hjulets eger. Herefter kan man med en app, eller en bluetooth-remote styre led-lysenes skæbne, når man racer rundt på sin pimp-my-bike.

Det er jo ikke fordi vi ikke har set lys på en cykel før - men idéen om at kunne smide animerede gifs i cykelhjulet åbner altså for en fin lille låge i fantasien!

Man kan deltage i crowdfundingen ved at købe en Balight til et enkelt cykelhjul - eller flere. Priserne starter ved 99 dollars, men så er der også en indbygget tyverisikring.

Du kan læse mere om projektet på Indiegogo

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce