Connery

Logitech G Pro Racing Wheel: Simulér at køre i en bil - til prisen af en (billig) bil

Logitech G er klar med racersimuleringssæt til godt 11.000 kroner

Din (Min) VW UP! får dig fra A til B, men det er også det. Med sømmet i bund på motorvejen sidder du i de 30 sekunder det tager at overhale trailerkaravanen i indersporet, med en BMW så langt oppe i din bagrude at du kan mærke førerens ånde i nakken, og drømmer om hvordan det ville være at have bare liiidt mere end 60 heste. 

Det kan du nu. Sælg UP!'en og smid i stedet små 11.000 kroner efter Logitech B's nye PRO Racing wheel og pedals. Så får du performance for alle pengene.

Logitech G PRO Racing wheel er udstyret med knapper på rattet, så alt hvad du skal bruge er inden for dine fingres rækkevidde. Bag på rettet finder du magnetiske gear shift paddles, som giver en realistisk, mekanisk følelse.

Derudover leverer PRO racing wheel's Direct-Drive-motor 11 newtonmeter kraft, som simulerer feedback fra vejen og fra motorvibrationer. 

Er du mere til manuelt gearskift, har Logitech G Pro Racing pedals dobbeltkobling, som også giver en realistisk mekanisk følelse. De kommer også med trykregistrering, så pedalerne tilpasser sig efter den kraft man bruger til at koble ud med. 

ANNONCE
Logitech G - Logitech G Pro Racing Wheel: Simulér at køre i en bil - til prisen af en (billig) bil Logitech G

Nok får Pro Racing Wheel and pedal dig ikke fra A til B, men racerkørerfølelsen er der!

Logitech G PRO racing wheel and pedals fås i to versioner, en som er kompatibel med PS4 og PS5 konsoller, og en der er kompatibel med PC, Xbox Series XS og Xbox One. De er tilgængelige fra september 2022.

Vejledende pris for sættet er 7990kr for hjulet, og 2890kr for pedalerne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt