Connery

Lenovos nye laptop kører på Snapdragon og kan holde strøm i op til 28 timer

Smartphone-teknologi i en PC?

Snapdragon er et navn der primært har været forbundet med smartphones, men Qualcomms chipteknologi er nu begyndt at byde sig ind hos computerproducenter, som et alternativ til Intel og AMD. 

Lenovo har netop afsløret deres første ThinkPad bærbare med Qualxomms Snapdragon-processorer og ved første øjekast er det en ret spændende maskine.

Den nye Lenovo ThinkPad X13s benytter en ny Snapdragon-processor (8cx Gen 3), og det gør sig umiddelbart godt i en laptop, der er designet til at kunne holde længe, mens man er på farten. 

ANNONCE
Lenovos nye laptop kører på Snapdragon og kan holde strøm i op til 28 timer

Windows-11 maskinen vejer 1.06 kilo, og er udstyret med en 13.3" skærm i 16:10 format - det er ikke den letteste lille laptop vi har set fra Lenovo, men den er uden tvivl i den mobile klasse. For også at give maskinen en vis holdbarhed og et flot finish, har man benyttet genanvendt magnesium i laptoppens covers. 

Mobiliteten er en gennemsyrende faktor i ThinkPad X13s, og her giver Snapdragon-chippen en del fordele, blandt andet har den bærbare PC indbygget 5G-netværk og understøtter også den seneste Wi-Fi 6E standard til trådløst internet, og mens vi endnu ikke har haft mulighed for at efterprøve det, proklamerer Lenovo at maskinen kan holdes kørende i op til 28 timer på en opladning - imponerende, hvis det holder!

Lenovo ThinkPad X13s er altså udstyret med Snapdragon 8cx Gen 3-chipsettet, og kommer desuden i hardwarespecifikationer med op til 32GB RAM og 1 TB lagerplads.

Pris og tilgængelighed

Lenovo har endnu ikke afsløret priserne på deres nye ThinkPad - så inden vi begynder at tale om den som den perfekte studie-maskine, må vi hellere så hvad salgsprisen ender på - men maskinen skulle altså lande i handlen i løbet af maj måned 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce