Connery

Joachim Löws forhold til de ædlere dele...

Er den tyske landstræner bare virkelig glad for sig selv?

EM er godt i gang, og indtil videre er det primært de russiske fans og så Joachim Löw, der er løbet med de store overskrifter, der ikke er direkte relateret til selve spillet. 

Löw er glad for at ælte lidt i buksen, det har vi set tidligere. Men under søndagens kamp mellem Tyskland og Ukraine, blev Löw virkelig fanget af kameraet. Først ved at stikke hunden godt og grundigt ned i buksen, og derefter ved at føre hånden direkte op og tage en sniffer..

Man kan jo ikke fortænke en mand i lige at rette lidt på kronjuvelerne, og det er helt sikkert noget der sker ved 99% af de mandlige seere, under hver EM-kamp hjemme på sofaen - men det må virkelig ligge dybt i Löw, der gang på gang bliver fanget i gerningen. 

Og hvis det bare var et engangsforetagende på rullende kameraer, var det måske noget man bare skulle lade være vand under broen. Men nu er han fanget i selvsamme aktion under Tysklands træningssessioner.. Men mangler manden bare medietræning, eller er der mon en mere anatomisk forklaring, der ligger til grund for de gentagne bold-tjek?

ANNONCE

..og igen:

Der er selvfølgelig mange gode grunde, til at mænd lige stikker hånden derned:

  • Det kan være tingene lige skal rettes på plads - det hænder ofte.
  • Hvis det klør skal det fikses!
  • Underbukserne kravler..
  • Fra tid til anden kan det også være en erektion der lige skal afrettes.. 
  • Men mest af alt er det bare en dårlig vane: Det er dejligt komfortabelt og varmt for hånden, lige at give et håndtryk.. 
ANNONCE

Gad vide hvad Löws ting er?

Del

Seneste nyt

Annonce