Connery

Hotel-anmeldelse: Nobis Hotel Copenhagen

Et kig forbi luksus-hotellet Nobis.

I vores næste kapitel af besøg hos hoteller i ind- og udland er tiden kommet til at prøve det skønne Nobis Hotel Copenhagen.

Et hotel, som ligger absurd godt i forhold til go-to-steder i København hvad enten man er til Strøget, Glyptoteket eller en hurtig exit til forskellige destinationer i byen med Hovedbanegården.

Hotellet er designet i samarbejde med den svenske stjernearkitekt Gert Wingårdh, som i fællesskab har dannet rammerne for et moderne og samtidig tidløst design, der rummer luksus og hygge under samme tag.

Selve stilen på hotellet er en meget personlig fortolkning af luksus, hvor man bibeholder den gamle, rustikke og grandiose stil fra den originale bygnings æstetik fra 1903 - historiske vingesus og arkitekt-genistreger fra gamle dage kombineret med moderne luksus og følelsen af at føle sig hjemme selv i de mere finere omgivelser

. Luksus-hoteller kan af og til give en fornemmelse af, at man måske ikke helt ‘hører hjemme’, hvis man blot er en almen overnattende på besøg i storbyen eller fra udlandet - men Nobis Hotel bringer luksusdelen ned i hovedhøjde med en varm, indbydende atmosfære.

ANNONCE
Foto: Hotel Nobis (Søren Kristensen) - Hotel-anmeldelse: Nobis Hotel Copenhagen Foto: Hotel Nobis (Søren Kristensen)

Værelserne byder velkommen til mange forskellige typer rejsende - hvad enten du er til den simpleste løsning i deres skønne, minimalistiske Superior Loft eller helt op til deres storslåede, bjergtagende Nobis Suite.

Selve grundessensen på alle værelser emmer at stringent minimalisme, hvor alle detaljerne er dedikeret til at skabe fornemmelsen af simpel luksus - store, åbne rum med masser af lys, som holder interiøret til et minimum, så du blot kan mærke, at du sidder, ligger eller går til og fra luksus-orienterede elementer uden alt for meget unødvendig pomp og pragt.

Hotellets restaurant går under navnet Restaurant NOI, og er et spændende, moderne køkken, som du både kan spise på som hotelgæst og fra gaden - det er en petriskål af forskellige smage og legende retter, som lader sig levende inspirere af forskellige verdenskøkkener og interessante kombinationer af råvarer og smage. Vi har lavet en anmeldelse af restauranten, som du kan læse lige her - Restaurant NOI.

ANNONCE
Foto: Hotel Nobis (André Phil) - Hotel-anmeldelse: Nobis Hotel Copenhagen Foto: Hotel Nobis (André Phil)

Morgemaden serveres i samme lokaler som Restaurant NOI, hvor man har komprimeret pladsen omkring en lille hyggelig serverings-”ø”, hvor der er noget for enhver smag - morgenkompletten kører en simpel, overskuelig stil, hvor der er forskellige stationer til yoghurt med tilbehør, charcuterie, frugt og brød.

Blandet rundt omkring finder man små, finurlige kroge af smagfulde ting - alt fra en lille juicebar med klassisk friskpresset juice og frugt-kombinationer til en afslutter-stand med mini-spandauere og blødkogte æg.

Hotellet har generelt skåret alt det unødvendige fra luksus-delen, som man eksempelvis kender med London-baserede luksushoteller, hvor der er serviceelementer og pompøse detaljer i unødvendig grad uanset hvor du kigger hen - her er der sat fokus på, at det skal være en behagelig overnatning i de helt rigtige omgivelser med mulighed for den ønskede service i rækkevidde - tænk det lidt som den perfekte tjener på en restaurant: vedkommende er til stede og kender til gæstens behov og hvornår han skal dukke op.

Sådan er det lidt med Nobis Hotel, som bringer konceptet "hygge-luksus" i spil.

Ment på den måde, at du føler dig hjemme og tilpas uanset om du befinder dig i lobbyen, restauranten eller på værelset - hjemlig hygge på farten, hvor du samtidig ikke er i tvivl om, at dine ønsker og servicekrav er en armslængde væk.

ANNONCE
Foto: Hotel Nobis (Søren Kristensen) - Hotel-anmeldelse: Nobis Hotel Copenhagen Foto: Hotel Nobis (Søren Kristensen)

Ekstra oplevelser på hotellet finder man i deres velassorterede fitness-center, som har åbent døgnet rundt og desuden gratis adgang til deres Hamam-bad og Sauna, som omtrent er den perfekte afslutning på en lang rejsedag eller arbejdsdag med møder.

Disse remedier er tilgængelige til alle gæster uanset værelsestypen og sørger for, at alle gæster kan nyde deres service på lige niveau.

Trænger man dog til endnu en lille afslutning på en lang dag, så skal man bevæge sig til The Marble Bar - en skøn, stilren og hyggelig cocktailbar, som er lokaliseret ved Restaurant NOI.

En strategisk lille genistreg som gør, at du kan kombinere dine drinks med aftenens måltid på Restaurant NOI på mange facetter - hvad enten du er typen, der elsker en aperitivo eller digestivo, eller du bare gerne vil nyde champagne og køkkenets bedste caviar.

Du kan også få en skræddersyet cocktail-menu med hele paletten af det bedste, som baren kan tilbyde - masser af smage, signatur-kombinationer og fundamentet til en fantastisk aften i godt selskab.

Samlet set er Hotel Nobis Hotel en luksus-perle på den københavnske hotel-scene, som dyrker det minimalistiske i mødet med det luksuriøse, så man får alle de ting man har brug for på service og oplevelse, men samtidig som gæst kan føle sig hjemme og nyde sit ophold i ro og fred.

Masser af muligheder for spændende gastronomiske nedslag under opholdet såvel som en afslappende tur i sauna. Underskønne værelser med fokus på få, nøje udvalgte design-konstellationer, hvor man kan få en god nats søvn i behagelige, veldesignede værelser i hjertet af København.

ANNONCE
Hotel Nobis Copenhagen

Hjemmeside

Restaurant Noi

Del

Seneste nyt

Annonce