Connery

Hotel-anmeldelse: 25Hours Hotel CPH

Et vaskeægte hyggehotel.

Hvis du er typen, der elsker at drage ud i verden og overnatte på hoteller, og måske ser selve logi-delen af din rejse som en af de største spillere?

Så skal du absolut gøre dig selv den tjeneste at prøve 25Hour Hotel - en hotelkæde, der har adresser i hele verden og nu også i København!

25Hours Hotel ligger på Pilestræde i de gamle bygninger, som både har huset en porcelænsfabrik og et universitet - nu danner det rammerne for et ungdommeligt retreat, der er velegnet både til arbejdsrelaterede overnatninger, kæresteture og et spontant break fra hverdagen med et lille slice af frihed.

ANNONCE
Foto: PR, StephanLemke - Hotel-anmeldelse: 25Hours Hotel CPH Foto: PR, StephanLemke

I selve navnet ligger grundessensen af hotellet - det er stedet, hvor du godt lige må snooze en ekstra gang, vente lidt med at gå ned til morgenmaden eller tage en ekstra cocktail i de sene aftentimer.

Der er skrevet hygge og skræddersyet gæsteoplevelse med store fortegn i hotellets stil - som om, man lige får den ekstra time i døgnet til en komme i det rette gear igen.

Hotellet er beregnet til, at du skal føle dig hjemme på farten og nyde, at alt er styr på for dig - du skal blot læne dig tilbage og nyde de muligheder, der er serveret rundt omkring på hotellet.

Det er en vidunderlig kombination af high-class og højt til loftet - en synergi, som gør, at du får de bedste remedier til rådighed, men uden at du skal tænke i, om du nu skulle have overvejet dresscode eller lignende.

Der er styr på sagerne, men gæstens velbefindende er i højkant med konstante remindere på vægge, døre og skilte med opløftende ord, motivationer og mange andre gyldne ord, som lige løfter dig op og lader dine batterier op.

Kort sagt føler man sig hjemme på hotellet!

ANNONCE
Foto: PR, StephanLemke - Hotel-anmeldelse: 25Hours Hotel CPH Foto: PR, StephanLemke

Eventyr-inspirerede værelser

Stilen generelt på værelserne er indrettet efter indersiden af en eventyrsrejsendes rygsæk - der er relikvier, levn, artefakter, bøger og finurlige himstrergimser rundt omkring som gør selve oplevelsen af at bo på værelset meget kitch, underholdende og blikfangsskabende.

Det er, hvad jeg vil kalde et vaskeægte hyggehotel.

Af muligheder på hotellet foruden en overnatning og små, hyggelige afkroge at udforske, kan man også nyde godt af hotellets fitnessrum - hvis man afstresse lidt med vægte og cardio, mens man i samme ombæring kan opleve en udendørs sauna til at geare ned på.

Det værelse, vi oplevede, var en del af deres Medium-størrelser - selve størrelsesskalaen ligger mellem Medium-single til en person og op til Gigantic, som byder på både flere bonusoplevelser såvel som plads til tre mennesker på en gang - alle værelserne er skræddersyet til enten at handle om ‘Passion’, som dykker ned i kunstværker, eller ‘Knowledge’, som reproducerer noter og opdagelser af Tycho Brahe og Charles Darwin.

ANNONCE
Foto: PR, StephanLemke - Hotel-anmeldelse: 25Hours Hotel CPH Foto: PR, StephanLemke

En ting man heldigvis begynder at se mere af, er et koncept, jeg for første gang oplevede i London - en gratis minibar!

Selve beløbet er måske dækket i selve omkostningerne af overnatningen, men det at tjekke ind til et hotel, der har pakket et lille hyggeligt køleskab med vådt og snacks til beboerne? Det er eddermame kærlighed, der vil noget.

En af de fede detaljer ved hotellet er alle de små sjove afkroge, som smukkserer lobbyen med forskellige stilarter og rum - alt fra loungestemning til et Love Library eller måske The Vinyl Room - hotellet er en petriskål af forskellige stilarter og stemninger, som alle indkaples under samme tag og giver et udtryk og et hotel, man får lyst til at udforske igen og igen.

ANNONCE
Foto: PR, StephanLemke - Hotel-anmeldelse: 25Hours Hotel CPH Foto: PR, StephanLemke

Vådt og tørt

På mad- og drikkefronten bugner hotellet af lækkerier - er man til kaffe og kage skal man svinge forbi Café Duse, som serverer friskbrygget kaffe og autentiske italienske bagerdelikatesser kreeret af den bragende dygtige Melissa Forti.

Er man til cocktails og ballade, så findes der hele to forskellige barer på hotellet - Assembly Bar, som ligger lige i entreen af hotellet, som fungerer perfekt til rendezvous, arbejdstimer, møder, dates og meget andet over enten en op kaffe eller cocktails på mange af døgnets timer og så Boilerman Bar.

På Boilerman Bar er man gået all-in på lækre highball-cocktails, som for alvor kan bringe stemningen i top i de atmosfæriske lokaler, hyggelige indretning og mulighed for at spille brætspil og socialisere med venner og fremmede over indbyggede spil i bordpladerne.

Perfekt til et afsluttet forretningsmøde, et hyggeligt stævnemøde eller måske en fin lille forfest inden byturen. Den absolutte øjesten på mad- og drikkefronten på Hotel25Hours er naturligvis - Restaurant Neni.

ANNONCE
Okse- og lammekebab på Restaurant NENI! - Hotel-anmeldelse: 25Hours Hotel CPH Okse- og lammekebab på Restaurant NENI!

NENI er en israelsk - eller mere specifikt Telavivsk restaurant, som tager dig i hånden og drager du ud på en mellemøstlig madrejse med små, simple og lækre deleretter.

Utrolig autentisk med masser af smag, variationer og opfindsomme - du har lyst til at begrave dig i alle deres lækre retter med alt fra popcorn-falafler til det vildeste pitabrød jeg har fået i årevis.

Det kunne man skrive mange bøger om - og hvis du gerne vil læse nærmere om restauranten? Så finder du her vores anmeldelse af Restaurant NENI.

Morgenmaden er en skønherlig simpel og lækker klassisk morgenbord med hjemmebagt brød, blødkogte æg, lidt kød, ost og yoghurt plus diverse - ikke så mange dikkedarer og heldigvis ikke briter-ficeret med alt fra mange ting til den jævne smag.

En ekstra lille skøn detalje ved morgenbordet er de friskpressede juicer i baren samt et lille glimt i, hvad deres moderrestaurant NENI kan - der er nemlig alt fra små serveringer af mangohummus til lækre, krydrede oliven til dig, der godt kan lide at prøve lidt anderledes til morgenmaden.

ANNONCE
Foto: PR, StephanLemke - Hotel-anmeldelse: 25Hours Hotel CPH Foto: PR, StephanLemke

Samlet set er Hotel 25Hours i den hotel-kaliber, at man ser selve hotellet som en del af destinationen og rejseoplevelsen frem for bare en overnatning af nød.

Der er en masse boutique-stemning og skøre opfindsomme detaljer at finde overalt, og det er en fornøjelse af udforske - der er fantastiske udbud af ting til både vådt og tørt, og så stopper eventyrjagten ikke på værelserne. Tværtimod.

Små, fine services in-room, gratis minibar og en forkærlighed for detaljer og små pusseløjerligheder - hvilket alt i alt gør Hotel 25Hours til en unikt hotel i hjertet af København. Absolut oplevelsesværdigt for os danskere at hoppe en tur forbi!

ANNONCE
Hotel 25Hours CPH

Hjemmeside

Del

Seneste nyt

Annonce