Connery

Game of Thrones inspireret art-print af dansk kunstner

En ultimativ Game of Thrones-homage, der rent faktisk kan hænges på væggen uden at skrige: UBER-NØRD

Du kender godt det der, med at man gerne vil dekorere sine vægge, med et eller andet der siger noget om en selv som person?

Den slags får man ikke ved at købe et masseproduceret IKEA-print af Londons dobbeltdækkerbusser eller New Yorks skyline. Men hvis man ikke selv er kreativ nok til at skabe sit eget, eller rig nok til at købe dyre originalmotiver - så findes der en gylden mellemvej. Art-prints fra dygtige arbejdsomme kunstnere. 

Denne Game of Thrones inspirerede tegning falder i kategorien. Den er skabt af en dansk tegner, der har brugt sit talent på at indkorporere alle GoT-seriens mest betydningsfulde og ikoniske bygninger, sammen i ét lækkert billede - der lader dig udpege de forskellige bygninger på bedste 'Find Holger'-manér. Samtidig er det også et stykke fan-art, der kan holde til at blive vist frem i selv den bedst indrettede Instagram-venlige stue. 

På tegningen finder du blandt andet The Red Keep, The Wall, Winterfell, The Iron Bank of Braavos, House of Black and White og The Eyrie. Motivet har taget over 40 timer at tegne og er lavet i fri hånd uden skitser og frit fra hukommelsen. De mere end 10.000 sorte streger er sat med en 0,05 mm filtpen.

Tegningen er lavet i efteråret 2016 og trykt på 170 gram mat silk kvalitetspapir.

ANNONCE
Game of Thrones inspireret art-print af dansk kunstner

Printet koster 275,- kroner og kan bestilles her. 

Hvis du bestiller printet inden den 6. november, er der efter sigende en early-bird rabat - den kan du finde på kunsterens Facebook-side: Benjamin Noir.

Del

Seneste nyt