Connery

Mulig Game of Thrones spinoff på vej

Please gør det

Vi har længe forventet, at ottende sæson af Game of Thrones ville blive den sidste i serien. Det blev bekræftet af showskaberne på et pressemøde ved HBO i går.

Men måske er det alligevel ikke helt slut for eventyrene i Westeros, for HBO's præsident for originale serier, Casey Bloys, var ude og svare på spørgsmål til de amerikanske tv-kritikere. "All I can say is that we’re exploring it. We don’t have any scripts, we’re not even close to saying ‘Oh let’s do this.’ But it’s a big enough property that we would be foolish not to explore it. It’s a really rich world. We’d be foolish not to look at it.” 

Altså, som de fleste nok ved, er Game of Thrones et kæmpe guldæg for HBO, og de skulle være godt dumme, hvis ikke de afsøgte alle muligheder for at blive ved med at høste af seriens popularitet. Man kan tage mange afstikkere i universet, men yderligere spekulationer går på, at en eventuel spinoff-serie vil blive baseret på George R.R. Martins 'Tales of Dunk & Egg' - En historie der udspiller sig 90 år inden begivenhederne i Game of Thrones. Her følger man den kommende kommandør Dunk og Egg, den kommende konge, Aegon V Targaryen. 

Don't let us down HBO!

Mulig Game of Thrones spinoff på vej
Del