Connery

Game of Thrones sæson 7 bliver udskudt

Showrunnerne på serien har udskudt den kommende sæson...

Her sidder vi, lider stadig over det manglende Game of Thrones fix fra i mandags. Og så rammer der et plot twist af en nyhed: Game of Thrones vender selvfølgelig tilbage, men ikke kun med det ene års forskydelse. 

Det er meldingen fra showrunners D. B. Weiss og David Benioff. "We’re starting a bit later because at the end of this season, ‘Winter is here’ – and that means that sunny weather doesn’t really serve our purposes any more. So we kind of pushed everything down the line, so we could get some grim grey weather even in the sunnier places that we shoot.” lød det fra dem i en podcast produceret af UFC

Hvor meget senere er det ikke til at vide, men for et par fantasy-hungrende keyboard-krigere, kan det hurtigt lyde som en forfærdelig plan. Vi er vant til at elskede karakterer forsvinder fra serien - Men at torturere vores sjæl med teasere om en senere premiere... Det stikker dybt. 

I det mindste kan vi trøste os selv med, at sjette sæson ikke blev afsluttet med en umanerligt grim cliffhanger, ligesom den femte. Vi er spændte på at se hvornår vinteren rammer. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt