Connery

Game of Thrones sæson 7 er udskudt til sommeren 2017

.. og består af 7 afsnit

Game of Thrones sæson 7 er udskudt til sommeren 2017

Har vi nået et punkt, hvor lidt nyt fra Game of Thrones, er godt nyt? Jeg er ikke helt sikker. Vi havde allerede hørt, at sæson 7 var blevet udskudt en anelse, og i går aftes kom der så en update på den udmelding: 

Game of Thrones sæson 7 bliver klar til sommeren 2017, men. Den kommer kun til at bestå af 7 afsnit, og således har vi altså fået bidt de resterende 13 afsnit op i to sæsoner...

Er det godt nyt? Jeg kan ikke helt beslutte mig. På den ene side, er det godt at vi ikke skal vente helt til vinteren 2017, som først frygtet. På den anden side, er det sgu ret rægerligt at vi kun får 7 afsnit i næste omgang. Jeg bryder mig ikke om 'long goodbyes'..

Hvis du vil være heldig at snuse lidt til optagelserne af sæson 7, har HBO meldt ud, at optagelserne kommer til at finde sted i henholdsvis Nordirland, Spanien og Island. Såe, så kan du smide det ind i dine ferieovervejelser!

ANNONCE

Anyway. Hvis du er blandt de folk, der trænger til at få genopfrisket Game of Thrones, eller måske endda en hurtig første introduktion? Så skal du tjekke Samuel L. Jacksons Game of Thrones fortælling ud!

Del

Seneste nyt