Connery

Forfatteren til bøgerne bag Game of Thrones er snart klar med endnu en serie

Denne gang omhandlende superhelte!

Hvis du allerede nu er en af dem, der frygter, hvad du dog skal gøre af dig selv, når Game of Thrones om kun 13 episoder er helt slut, så er det her måske dagens bedste nyhed. Forfatteren til bøgerne bag den populære serie, George R. R. Martin har nemlig skrevet endnu en række bøger, som snart når din tv-skærm. 

Martin fortæller på sin LiveJournal

"Universal Cable Productions (UCP) har tilegnet sig rettighederne til at adaptere vores mangeårige Wild Cards serie af antologier og mosaiske romaner til fjernsynet. Arbejdet vil påbegyndes med det samme, på hvad vi håber vil blive den første af flere tæt sammenknyttede serier. Melinda M. Snodgrass, min redaktør-assistent og højrehånd på Wild Cards siden dens begyndelse, skaberen af Dr. Tachyon, Double Helix og Franny Black, og en erfaren fjernsyns forfatter/producer, hvis tidligere arbejde omfatter STAR TREK: THE NEXT GENERATION ("Measure of a Man"), REASONABLE DOUBTS, THE PROFILER og STAR COMMAND, er tilknyttet som administrativ producer på projektet sammen med Gregory Noveck"

ANNONCE

Martin and Melinda M. Snodgrass begyndte på serien i 1987. Martin fortæller om serien:

"Wild Cards delte verden spredte sig fra vores egen den 15. september 1946, da en fremmed virus blev frigivet i himlen over Manhattan og spredt udover en intetanende verden. Af de inficerede var der 90%, der døde. 9% blev deformeret til jokere, mens heldige 1% blev velsignet med ekstraordinære og uforudsigelige kræfter og blev helte. Verden var aldrig mere den samme"

Serien spænder over tyve antologier, hvor forfattere bidrager med noveller for at skabe en meget større fortælling. Den 23. episode af serien, High Stakes, forventes udgivet senere på måneden.

Her på redaktionen synes vi, det er ret gode nyheder - hvis Wild Cards er bare halvt så god som Game of Thrones, så har vi klart noget at glæde os til!

ANNONCE
Del

Seneste nyt