Connery

Er du typen der glemmer dine nøgler og pung? Tile har lige gjort det endnu lettere at finde glemt grej

- og de har også gjort det lettere, at opdage lidt for smarte stalkere...

Tile har velsagtens været et definerende brand for små tracking-dimser, der gør det lettere at finde ud af, hvor det nu lige var man havde forlagt den der...

Siden Tile gik i luften er Apple kommet ind i kampen med deres eget AirTag og Samsung med Galaxy SmartTag - Men Tile har hele tiden været overmanden med den brand-agnostiske mulighed. 

Nyheden er, at Tile har givet en seriøs overhaling til alle deres bedste produkter, Tile Mate, Tile Pro, Tile Slim og Tile Sticker bliver alle mindre, flottere, og får bedre rækkevidde, lydstyrke go i nogle tilfælde vandtæthedscertificering. 

ANNONCE
Tile Pro har fået et væsentligt ændret design - Er du typen der glemmer dine nøgler og pung? Tile har lige gjort det endnu lettere at finde glemt grej Tile Pro har fået et væsentligt ændret design

Tile Pro, den mest kraftfulde tracker med en rækkevidde på 120 meter har fået et hjelt nyt design, for at passe bedre i et bundt med nøgler. 

De opdaterede Tiles. Fra venstre: Pro, Slim, Mate og Sticker - Er du typen der glemmer dine nøgler og pung? Tile har lige gjort det endnu lettere at finde glemt grej De opdaterede Tiles. Fra venstre: Pro, Slim, Mate og Sticker

Tile Mate, nøgleringen der udgør Tiles måske vigtigste produkt, rækkevidden på den lokale tracking øges fra 61 meter til lidt over 76 meter - denne rækkevide er også gældende for Tile Sticker og kreditkort-størrelsen Tile Slim. Mate, Sticker og Slim har også fået en højere ringetone - der gør det endnu lettere at spore en tegnebog, som måske har gemt sig under sofapuderne. 

Alle fire modeller er blevet opgraderet med en IP67 vandtæthedscertificering, hvilket betyder de kan holde til en meters vand i op til 30 minutter (Og hvis du er heldigt, gælder det også for din smartphone)


Antisporingssoftware?

Tile har også lanceret en anden funktion, som måske især kan komme folk med stalkerproblemer til gavn.

Tile har nemlig erfaret at nogle kan finde på at benytte Tiles til at spore personer med - det er ikke producentens ønske - og derfor har de lavet en ny Scan and Secure-funktion, der gør det let for alle med en Tile-app at søge efter og opdage Tile-enheder i deres nærhed. Den nye "antistalker"-funktion vil være tilgængelig ved udgangen af 2021 - for både Android og iOS-brugere. 

Pris og tilgængelighed

De opgraderede Tile-trackere er allerede sendt i handlen.

Tile Pro kommer i sort og hvid, til en pris på 259,- kroner
Tile Mate kommer i sort og hvid, til en pris på 189,- kroner
Tile Slim kommer i sort, vejledende pris 259,- kroner
Tile Sticker kommer også kun i sort, til en pris på 229,- kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt