Connery

Diablo IV afholder Server Slam Weekend

Her er din sidste chance for at prøve Diablo IV inden udgivelsen

Den 6. juni 2023, er ventetiden ovre for de millioner af Diabo-fans, der har ventet, meget tålmodigt, på det nye Diablo 4.

Blizzard har i løbet af foråret inviteret ivrige spillere ind til deres åbne beta-weekender, hvor gamere kunne få en lille forsmag på det nye action-RPG, mens spiludviklerne kunne få testet spillet af for bugs og udfordringer spillere i enorme mængder.

Nu har Blizzard annonceret en sidste prøvelse for spillet, inden lanceringen. Og det er en vigtig en af slagsen: Server Slam.

Jeg husker selv, hvordan jeg for mere end 10 år siden sad klar til at spillet Diablo 3 på natten til udgivelsen, ligesom millioner af andre gamere verden over - resultatet var: Serverne kunne ikke håndtere trykket, og den første gaming-nat i Sanctuary - didn't happen.

Blizzard har lært af deres fejl, og mens nedbrud på lanceringsdagen ikke er en umulig tanke, er det altså med den slags i tankerne, at udviklerne nu inviteret spillet fans, til en sidste forsmag på spillet, for at teste server infrastrukturen, i den passende navngivne Server Slam Weekend.

ANNONCE
Diablo IV - Server Slam

Hvad er Diablo IV Server Slam Weekend?

Under Server Slam, tester Blizzard servernes kapacitet, ved at lade spillere kæmpe sig igennem prolog og første akt af Diablo IV. Det sker med et level-cap der topper ved 20, med mulighed for at teste spillets dungeons, quests og alle spillets classes.

Det bliver formentlig også den sidste mulighed for at optjene in-game rewards som Initial Casualty-spillertitlen, Early Voyager-spillertitlen, Beta Wolf kosmetikken og det nye Cry of Ashava Mount Trophy.

I Server Slam weekenden, er det også muligt at spille couch co-op på konsoller og med crossplay progression på tværs af alle spillets platforme: PC, Xbox One, Xbox Series XS, PlayStation 4 og PlayStation 5.

Diablo IV Server Slam Weekend finder sted fra 12. - 14. maj 2023, og du kan læse meget mere om, hvordan du deltager, lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce