Connery

Diablo 4 har fået en officiel udgivelsesdato

Hell breaks loose med ny cinematic-trailer

Diablo IV blev først annonceret tilbage i november 2019, og det ventede action-RPG er er endelig ved at være klar til tålmodigt, afventende fans

Under Game Awards 2022 rullede Blizzard en rygtet surprise-trailer ud, der annoncerer spillets udgivelsesdato: 6. juni 2023. 

ANNONCE
Diablo IV - Release dato trailer

Det betyder, at spillet trods udsættelser, ser ud til at få en kortere tidsramme fra annoncering til udgivelse, end forgængeren Diablo III, der blev annonceret i juni 2008 og udkom i maj 2012.

Samtidig markerer det, at tiden mellem udgivelser af store spil i denne serie, er mere end et årti: Mens det første Diablo der udkom i 1997 allerede fik sin opfølger, Diablo 2 i 2000, er der altså gået mere end 10 år mellem både tredje og fjerde spil i serien - hvilket betyder at et potentielt Diablo 5, formentlig kan forventes omkring 2035... 

Men for nu er der masser, at glæde sig til, hvis man er fan af Diablo. Det kommende Diablo 4 har vist meget lovende fremskridt, så glæd dig - helvede er klar til dig den 6.6. 2023 - forhåbentlig klokken 6. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce