Connery

Diablo IV er nu gået guld

Godt halvanden måned før lancering

Blizzard Entertainment har efterhånden arbejdet på den næste installation af Diablo IV i mange år; spillet blev annonceret under BlizzCon i 2019, og er nu gået guld - lidt over en måned inden den officielle lancering, 6.6.23. 

At 'gå guld' i gaming-branchen, er en betegnelse som udviklerne bruger, til at annoncere at spillets lanceringsversion er færdiggjort og klar til at blive solgt til spillere verden over. 

Det er kun få uger siden, at Diablo IV afholdte de officielle beta-test af spillet, og spillets stand på daværende tidspunkt, tydede også på et aldeles poleret spil - med få bugs. 

De primære problemer, der opstod i forbindelse med Beta-testen, var spilservernes kapacitet, til at håndtere de mange spillere, der forsøgte at logge på spillet på samme tid - og netop dette var den primære grund til, at Diablo IV afholdte deres offentlige beta-test. 

Og det giver mening. Både Blizzard og andre udviklere med ekstremt afventede spil, oplever ofte udfordringer med at håndtere de ekstremt mange spillere, der sidder klar til at logge på deres spil, på det officielle udgivelsestidspunkt. I Diablo-regi, var det særligt en udfordring da Diablo III blev lanceret tilbage i 2012 - her havde spillere store udfordringer med at logge ind og spille det faktiske spil gennem hele lanceringsweekenden. 

Når Diablo IV lanceres, bliver det formentlig også med tryk på serverne - under de offentlige betaer i marts 2023, var der mere end 2.6 millioner spillere, der tog deres karakter hele vejen til Beta-testens højeste level (1-25) og samme spillere slog mere end 29 milliarder monstre ihjel. 

Foruden server-tilrettelser, har Blizzard implementeret en lang række forbedringer baseret på informationerne de fik fra de mange Beta-spillere, og hele listen kan du fange her. 

Diablo IV udkommer til PC, Xbox og PlayStation den 6. juni 2023.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt