Connery

Diablo IV sætter historien i relation til tidligere spil i ny video

Blizzard trækker stregerne op for den nye saga i Sanctuary

Diablo-teamet arbejder hårdt på at gøre gamere verden over klar til Diablo 4, og mens mange inkarnerede fans allerede har en god idé om hvordan gameplayet i det kommende action-RPG ser ud, er spillets historie og lore en anden ting. 

For at give noget baggrund til de lore-tørstige Diablo-fans, har udviklerne af spillet nu udgivet en explainer, hvor de sætter scenen for det nye Diablo IV, og dets relation til forængeren Diablo III. 

I afsnittet under videoen, kan du læse de vigtigste takeaways omkring iscenesættelsen af Diablo IV - og bare for god ordens skyld, nedenstående indeholder spoilers for Diablo 3.

ANNONCE
Diablo IV: Inside the game

Fortællingen i Diablo IV finder sted 50 år efter hændelserne i Diablo III: Reaper of Souls. Det betyder at vi tuner ind til et Sanctuary, der er helt forandret - men som stadig kæmper med efterdønningerne af konsekvenserne, som det forrige spil efterlod os med. 

Ved udgangen af Reaper of Souls, blev en stor del Sanctuarys befolkning udryddet af en Ærkeængel (Malthael), og det efterlader nu universet men en menneskelig befolkning på 50% af den foregående. Det betyder selvfølgelig, at universet er mere presset af dæmoner og monstre end tidligere. 

I årene efter, har Sanctuary oplevet nye magtskifter og en række nyopblomstrede faktioner, mens andre er gået i glemmebogen. 

The Eternal Conflict

Inarius og Lilith var en del af den evige konflikt mellem Himlen og Helvede, og da de begge blev trætte af den evige krig, skabte de deres frirum, Sanctuary. 

Spillets helt store omdrejningspunkt, er at skaberne af Sanctuary er vendt tilbage, dæmonen Lilith og ærkeenglen Inarius, der hver især lader til at have forskellige overbevisninger om, hvordan deres fælleskabte frirum mellem himmel og helvede skal køres. 

Det betyder at menneskeheden er fanget som en lus i mellem de to strømninger, og som altid kan vi nok ikke regne med at englene er gennemgående engle, mens dæmonerne sagtens kunne ske at være behjælpelige i et eller andet omfang. 

 

Spillerens historie

Spilleren (The Nephalem) tager sin start i Fractured Peaks, hvor man starter ud som en [Vælg din karakter], der blot søger ly for en snestorm. 

Men lynhurtigt trækkes man ind i konflikten af en genkendelig karakter fra Reaper of Souls, Horadrim-veteranen Lorath Nahr

De store primære karakterer, som Blizzard har valgt at løfte sløret for inden spillets udgave, foruden de førnævnte er: 

Prava, ypperstepræstinden i The Cathedral of Light - hun følger Inarius bud med militante metoder, og ser kirkens vej som den eneste rigtige. 

Donan er en Horadrim, der er lokal helt i området Scotsglen, har ifølge udviklerne har en kompliceret relation til de andre Horadrim i Sanctuary. 

Neyelle er en ung eventyrer, der krydser veje med spilleren flere gange. Hun bliver en stærk allieret under spillet - og er det i hvert fald fra tidligt i første akt. 

Blizzard fortæller at historien i Diablo IV bliver end tung og tragisk omgang, som den mørkeste historie der nogensinde er fortalt i spilserien. 

Diablo IV udkommer på tværs af platforme den 6. juni 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt