Connery

Spider-Man: No Way Home - Marvel smækker ild under multiverset med hjælp fra Dr. Strange

Den første teaser-trailer for No Way Home spiller på alle fan-teorier

Det er langt fra alle Marvel-film, der får lige så meget opmærksomhed som den kommende 3. film i Tom Hollands Spider-Man-æra. Spider-Man: No Way Home er ved at nå Avengers-niveaier af forventninger, og det skyldes ikke mindst de mange rygter omkring filmen. 

Den nye trailer sætter et samarbejde i scene mellem Dr. Strange og Spider-Man - noget der tyder på at gå helt galt: I opsætningen til traileren, er Peter Parker plaget af, at hele verden nu kender hans hemmelige identitet, som følge af hans sammenstød med Mysterio i Spider-Man: Far From Home. 

Her forsøger Parker (Tom Holland) at få Stephen Strange til at få hele verdens befolkning, til at glemme at Peter Parker og Spider-Man er en og samme person, og den indsats går galt - og ser ud til at åbne op for en sammenfiltring af multiverset. Hvad det konkret betyder, er der stadig mange gætterier omkring - men den første teaser cementerer returen for Doc Ock, skurken der her spilles af Alfred Molina, som også portrætterede karakteren i Spider-Man 2 - den 2. Spider-Man film i Tobey Maguires Spider-Man filmserie. 

Stadig ubekræftede, men vedvarende rygter, antyder at filmen også vil få besøg af Andrew Garfield og Tobey i rollen som deres universers Spider-Men - men måske det er for godt til at være sandt?

ANNONCE
Spider-Man: Now Way Home - Teaser Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce