Connery

Disney udsætter en lang række Marvel-film

Hele 2022-planen for MCU er blevet rykket

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder og Black Panther: Wakanda Forever har alle fået en senere premieredato tildelt, med Disneys seneste omrokering af premieredatoer. 

Udsættelsen må formodes at komme af flere grunde, og selvom vi er pænt med på COVID-fronten herhjemme, er der stadig store udfordringer med nedlukninger på et mere globalt plan - og Disneys hjemmemarked i USA har også problemer. 

En række af film er blevet udsat, og det er særligt noget der kan mærkes i Marvel-regi, hvor filmene har en sammenhængende overliggende historie, der betyder at flytning af en film, nødvendigvis må påvirke de følgende. 

Doctor Strange in the Multiverse of Madness er blevet rykket fra en premiere i marts 2022 til 6. maj 2022 - Det var tidligere pladsen til Thor: Love and Thunder, der flyttes til 8. juli 2022, som igen ellers tilhørte Black Panther 2, der nu får premiere den 11. november 2022. 

Captain Marvel 2 "The Marvels" er rykket fra slutningen af 2022 til februar 2023, Guardians of the Galaxy 3, som tidligere har optrådt som 'Untitled Marvel', skulle have haft februar-pladsen, men er nu placeret i maj måned 2023 - og således fortsætter hele skubbet af filmrækken.

Netop fordi Marvel-universet er så sammenhængende, må man også forvente at ændringerne afspejles i Disneys streaming-tjeneste Disney+, hvor flere serier er planlagt til 2022. Her har man endnu ikke udmeldt konkrete premieredatoer - hvilket betyder at Disney slipper for at lave en officiel udmelding om "udsættelse" af disse. 

Forsinkelserne på de kommende film er altså sket på global plan - og da vi rakte ud til The Walt Disney Company Nordic, for at få bekræftet om udsættelserne også gælder film-premiererne i Danmark, lød det med et kort svar: Ja. 

Indy er rykket medn Star Wars holder ved

Skemaændringen gælder ikke kun Marvels superheltefilm. For Indiana Jones "5", er blevet udsat med næsten et år og har nu planlagt premiere i sommeren 2023. 

Star Wars er der til gengæld ikke blevet pillet ved - og den kommende premiere på Star Wars-filmen Rogue Squadron fastholder sin premieredato helt fremme i december 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt