Connery

Patek Philippe giver en af deres mest populære modeller en æresrunde med Tiffany & Co

Patek 5711 går på pension

Det er et langvarigt partnerskab der fejres, når schweiziske urmærke Patek Philippe og det amerikanske smykkehus Tiffany & Co, fejrer deres 170-år lange handelspartnerskab med et helt særligt ur. 

Partnerskabet går helt tilbage til 1851, hvor Antoine Norbert de Patek gjorde Tiffany & Co til amerikansk forhandler af urmærket, med et besøg hos Charles Lewis Tiffany i New York. Det nu 170 år lange partnerskab har affødt flere produktsamarbejder mellem de to luksusbrands, og det seneste er særligt bemærkelsesværdigt.

Her har Patek Philippe nemlig valgt at lave en specialudgave af deres mest populære urmodel i nyere tid, ref. 5711 Nautilus, der har været på markedet siden 2006.

ANNONCE
Foto: Patek Philippe - Patek Philippe giver en af deres mest populære modeller en æresrunde med Tiffany & Co Foto: Patek Philippe

Den populære model skal pensioneres om lidt (2022), men inden da produceres der 170 eksemplarer af den specielle Tiffany & Co udgave; uret bærer begge mærkers logoer, og det mest iøjenfaldende er den "Tiffany"-grønne urskive, som er en ikonisk og gennemgående farve før juveleren. 

Ud af de 170 ure der produceres, vil alle forhandles eksklusivt hos Tiffany-butikker i New Tork, Beverly Hills og San Fransisco, mens første ur i serien bortauktioneres af Phillips Auctions den 11. december, hvor auktionsbeløbet doneres til The Nature Conservancy.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce