Connery

Tissot T-Race Cycling Tour de France Special Edition Denmark

Grand Départ i København har fået sit eget unikke ur

Når startskuddet til 1. etape af Tour De France i København lyder den 1. juli, vil der formentlig allerede være en del der er ude og flashe deres nye ur på ruten.

Tissot der er blandt hovedsponsorerne på Tour De France, har kreeret et limited edition ur, for at fejre den danske Grand Depart. 

ANNONCE
Tissot T-Race' sekudnerviser er ret unik - Tissot T-Race Cycling Tour de France Special Edition Denmark Tissot T-Race' sekudnerviser er ret unik

Uret er en specialversion af Tissot T-Race uret, med et par meget iøjenfaldende cykeldetaljer. Først og fremmest afsluttes den gule sekundviser i en udskåret cykel, der gerne tager en hel omdrejning i minuttet. Urets bagkasse er indgraveret med Tour de France-logoet og teksten 'Grand Depart Copenhague Danemark 2022. 

Urets trykknapper er inspireret af bremsehåndtag - og så holdes farverne i sort for cool og gul for den gule førertrøje. 

ANNONCE
Tissot T-Race Cycling Tour de France Special Edition Denmark

Tissot T-Race CTDFSED har en diameter på 45 mm og frives af et Quarts urværk, så du ikke skal døje med optrækning. Det er vandtæt ned til 100 meter og kommer med to forskellige remme - en perforeret læderette-rem og en gul gummirem, til når slutspurten skal glide behageligt. 

Det specielle T-Race produceres kun i 300 eksemplarer - og har en vejledende salgspris på 4.595,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt