Connery

Kendrick Lamar har fået designet en diamantbelagt tornekrone

Den forgyldte martyr sporter en 10-millioner-kroners krone

Kendrick Lamars seneste album 'Mr. Morales and the Big Steppers' er en kæmpe succes på alverdens hitlister, men slet ikke uden kontroverser - og heller ikke af den religiøse slags. 

På albummets cover optræder Kendrick i en tornekrone, der sender tankerne hen på fortællingen om Jesus korsfæstelse, og nu viser det sig, at kronen ikke bare var en lille rekvisit...

ANNONCE

Kendrick Lamars 'Crown of Thorns' er lavet i samarbejde med det legendariske smykkevirksomhed Tiffany & Co., og lidt af et vanvidsstykke. 

Lamar kontaktede i 2021 smykkevirksomheden, med en idé til et hovedstykke inspireret af den bibelske tornekrone, fordi det bibelske ikon symboliserer ydmyghed, udholdenhed og artistisk kunnen - som derfor matchede meget godt med Lamars, dengang, kommende album. 

ANNONCE
Kendrick Lamars Crown of Thorns (Tiffany & Co.) - Kendrick Lamar har fået designet en diamantbelagt tornekrone Kendrick Lamars Crown of Thorns (Tiffany & Co.)

Lamars tornekrone er dog ikke helt så ydmyg, som den man kan læse om i bibelhistorierne. Den er kronen er belagt med 8000 mikrodiamanter, der tilsammen er 137 karat, med en vægt på 200 gram. 

Kronen er designet over 10 måneder, og det tog fire juvelerer 1300 timer at isætte diamanterne på kronen. 

Kronen er sådan et stykke der er svært at sætte en reel pris på, men ikke desto mindre har det amerikanske medie Dmarge forsøgt sig med en udregning, der blandt andet baseret på diamanternes pris, prissætter kronen til et sted mellem 7 og 11 millioner kroner. Damn.

Foruden at være foreviget på coveret af 'Mr Morales and the Big Steppers' tourer Kendrick Lamar også med kronen, der blandt andet var med på scenen til hans optræden på Glastonbury festivalen i England den 26. juni 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce