Connery

McLaren og OnePlus går i partnerskab

Et stærkt brandsamarbejde?

McLaren og OnePlus kunne tirsdag aften afsløre et nyt partnerskab. 

Sådan lyder det i en co-brandet pressemeddelelse fra de involverede parter:

Med en fælles passion for hastighed vil de to brands d. 11. december 2018 til eventet "Salute the Speed" gå på scenen og fortælle, hvad omverdenen kan forvente af nye samarbejde, der både omfatter McLaren Automative og McLaren Racing, der er et af de mest succesfulde Formel 1-teams gennem tiderne.

McLaren er kendt for sin innovative tilgang til teknologi, hvilket også er tilfældet hos OnePlus. Begge brands forsøger på hver deres måde at rykke grænserne for hastighed og performance. OnePlus tilbyder fx hurtigste oplevelse - fra lynhurtig gaming til 'Face Unlock' og 'OnePlus Fast Charge'-teknologi, der har sat nye standarder for hurtig opladning.

"McLaren og OnePlus er begge virksomheder, der deler drømmen om at skabe noget specielt. Begge startede uden noget og er nået til, hvor vi er i dag, da vi altid er klar til at gå det ekstra skridt. I dag løfter vi sløret for et samarbejde, der er en hyldest til innovation og hastighed," siger Pete Lau, CEO i OnePlus.

Også hos McLaren er man glade for det nye, langsigtede samarbejde:

"OnePlus' brand er jo stort set et synonym med hastighed og kraft, hvilket også er, hvad McLaren stræber efter at levere i hver bil, vi bygger. Med den opfindsomhed og pionerånd, som både OnePlus og McLaren besidder, vil vi sammen forsøge at udforske nye innovative ideer og teknologi," siger Zak Brown, CEO i McLaren Racing.

ANNONCE

Hvad samarbejdet reelt bygger på, finder vi først ud af den 11. december, men set i lyset af en del opmærksomhedsvækkende collaborations fra OnePlus, er det nok ikke helt forkert at gætte på en limited edition smartphone. 

For et år siden så vi eksempelvis den fede (og nørdede, men på den gode måde) Star Wars-udgave af OnePlus 5T, og så sent som i maj blev der introduceret en Avengers-udgave af OnePlus 6 - der dog desværre aldrig nåede til Danmark. Til gengæld, har vi håb for at det nye samarbejde - hvad form det nu tager - også entrerer det danske marked. I hvert fald er presse-offentliggørelsen også udsendt på dansk.

Men hvad det bliver, vil tiden vise. Hvad tænker du, det bliver? En telefon eller noget helt andet? OnePlus har tidligere annonceret, at de arbejdede på en løsning indenfor smart-TV kategorien.

ANNONCE
Del

Seneste nyt