Connery

Jaguar melder sig ind i elbil-kampen med deres første elektriske personbil

I-Pace Concept

Jaguar har netop afsløret deres I-PACE Concept. En elektrisk perfromance SUV, der er forløber for en produktionsudgave, der afsløres i løbet af 2017. 

I-PACE forsøger at kombinere sportsvognsydelse med SUV'ens alsidighed og et elektrisk koncept. Den har en beregnet rækkevidde på 500 kilometer. 

Værende en konceptbil er der leget rigtigt meget med designfeatures, og kabinen er ingen undtagelse, den gennemførte kabine ser ganske futurisktisk ud, og det store infotainmentsystem er hjertet i det indvendige. Bilens drivkraft består af elektriske motorer ved for- og bagaksler og giver vognen 400 hestekræfter og et omdrejningsmoment på 700 Nm - som ugen skulle give en acceleration, der er en sportsvogn værdig. 

Jaguar mener selv at i-Pace Concept er en kursændring for elektriske køretøjer, med et fremtidsrettet design der udspringer af autentisk Jaguar-DNA. 

"Dette er ikke bare et koncept. Det er en forhåndsvisning af en fem-sæders produktionsbil, som vil være at finde på vejen i 2018. Det er Jaguars første batteridrevne køretøj nogensinde og åbner et nyt kapitel i vores legendariske brands historie". Ian Callum, Director of Design, Jaguar

Jaguar melder sig ind i elbil-kampen med deres første elektriske personbil
Del

Seneste nyt