Connery

Jaguar lancerer snekørselsakademi i Lapland

Nu kan du komme på extraordinær glatbane!

Kender du en der virkelig trænger til at få forbedret sine køreegenskaber i vintervejr? Eller måske bare en der har lyst til at genleve sindssyge biljagt-scener fra James Bonds-vinterscener? 

Well, Jaguar Land Rover har i så fald din ryg. De har nemlig åbnet deres Ice Driving Academy op for offentligheden. 

På virksomhedens anlæg til testkørsel ved lave kuldegrader, som ligger i svenske Lapland, får deltagerne mulighed for at skubbe til egne grænser, når de kører i højtydende køretøjer fra Jaguar og Land Rover. Under kyndig ekspertvejledning kan kunderne opleve Jaguar F-TYPE, F-PACE og Range Rover Sport ved lave kuldegrader på præparerede isbaner på en stor frossen sø.

Mark Cameron, Brand Experience Director, Jaguar Land Rover, siger: “Vores køretøjer er konstrueret og testet til at kunne yde deres bedste under de mest ekstreme forhold. På det nye Ice Drive Academy lærer deltagerne at afprøve deres egne grænser i deres foretrukne Jaguar- og Land Rover-modeller og se, hvad de virkelig kan præstere i den helt uforglemmelige natur ved polarkredsen."

Startprisen for kurserne, som omfatter 2 overnatninger, er €1.990 (14.925 kr.). Kurserne inkluderer mad under opholdet og professionelle kørere til at hjælpe gæsterne med at udvikle deres køreevner og få en virkelig uforglemmelig oplevelse. Bestillinger modtages nu for kurser med start i marts 2017.

Læs mere om konceptet på Jaguar.dk

Del

Seneste nyt