Connery

iPhone 13: Danske priser og lancering

Her er Apples opdaterede iPhone 12

iPhone 13-keynoten som blev udsendt fra Apples hovedkvarter, bar endnu en gang præg af COVID-tilstandene rundt omkring i verden: Tim Cook gik på scenen foran en tom scene i Cupertino, mens de nyhedshungrende Apple-fans så på i milliontallet online. 

Keynoten gav som forventet et blik på iPhone 13, herunder dens storebror iPhone 13 Pro - men også en nye generation af Apple Watch - og en iPad Mini - nu med USB-C. 

ANNONCE
iPhone 13 og iPhone 13 Mini - Apple - iPhone 13: Danske priser og lancering iPhone 13 og iPhone 13 Mini - Apple

iPhone 13 og iPhone 13 Mini

Den nye smartphone fra Apple lanceres i fem farver: Pink, Blue, Starlight og Product Red, og iPhone 12 designet videreføres med små ændringer. 

Ændringerne i designet beror sig blandt andet på det primære kamera, hvor de to kameraer i dualsetuppet er blevet flyttet til en diagonal placering - mens kamera-notchet i fronten er blevet skrumpet med 20%. 

Ved første øjekast, er det altså ikke de helt store innovationer der driver udviklingen mellem iPhone 12 og iPhone 13 - men mere var nok heller ikke forventet, i hvad der minder om en S-lancering. For at retfærdiggøre køb af iPhone 13, og stadig føle man får noget for pengene, skal man enten gøre brug af Apples trade-in tilbud, eller komme fra en noget ældre smartphone. 

Men dermed ikke sagt, at der ikke var nyheder på bordet. 

ANNONCE
iPhone 13 i 5 friske farver - Apple - iPhone 13: Danske priser og lancering iPhone 13 i 5 friske farver - Apple

A15 Bionic - "Nothing in the World like this chip"

Apples nye mobilprocessor er hjertet i de nye iPhone 13-modeller, og produceret med 5nm teknologi, åbner det for endnu bedre performance og effektivitet på tværs af de nye modeller. 


For iPhone 13 og iPhone 13 Mini, betyder det - ifølge Apple - at smartphonen er op til 50% hurtigere end ledende konkurrenter på processorkraften - og at GPU'en, som blandt andet er vigtig for gaming, er 4-kernet og op til 30% hurtigere end konkurrencen - men dog ikke helt så hurtig som den 5-kernede GPU i iPhone 13 Pro. 

ANNONCE
iPhone 13

Kameraet i iPhone 13 har også fået en opgradering - mere eller mindre sakset fra den fortrinlige 2020-model iPhone 12 Pro Max - med et Wide-camera der trækker op til 47% mere lys ind - og skaber endnu bedre grobund for gode low-light fotos - og videoer. 
Optisk billedstabilisering bliver også en standard for iPhone 13 og 13 Mini.

A15-chippen betyder også en længere batterilevetid, og iPhone 13 kan leve op til 2.5 timer længere på en opladning en iPhone 12 kunne. 

I år har Apple også valgt at skaffe sig af med den efterhånden knebne 64GB lagerplads-version, og således fås iPhone 13 med en lagerkapacitet på enten 128, 256 eller 512 GB. 

iPhone 13 og iPhone 13 Mini lanceres i Danmark den 24. september 2021.

Priser
Vejledende pris iPhone 13: 6.999 kroner
Vejledende pris iPhone 13 Mini: 6.199 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce