Connery

iPhone 13 Pro Max er Apples nye flagskib

Kameramonsteret med potente gamingmuligheder?

Apples store iPhone 13-keynote er netop løbet af skærmen, og resultatet blev rent faktisk en del produktannonceringer: En nye iPad Mini, 7. generation af Apple Watch og så en række nye iPhones - 13-serien, bestående af basismodellerne iPhone 13 og iPhone 13 Mini - og så flagskibene: iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. 

De to nye Pro-modeller i iPhone-familien ligner ved første øjekast sidste års 12-modeller, og det er da heller ikke helt forkert - Flat-edge designet er næsten uændret, men der er lækre metalliske finishes at kigge på. 

ANNONCE
iPhone 13 Pro - Farvepalette - Foto: Apple - iPhone 13 Pro Max er Apples nye flagskib iPhone 13 Pro - Farvepalette - Foto: Apple

Opdateringerne i Pro-serien er til at tage og føle på: Hjertet i det hele er den nye A15 Bionic chipset - en videreudvikling af sidste års processor, grafik og AI-chips, med 6-kernet CPU, 5-kernet GPU og 16-kernet AI-chip. 

Opdateringen sker selvfølgelig på tværs af hastighed, performance og aktivitet - og Apple kalder selv chippen for den hurtigste i en smartphone - nogensinde. 

De bekendelser gav sig til kende i udtalelser om store procentvise forbedringer i forhold til konkurrenterne - og markant forbedrede batteritider: 1.5 time for 13 Pro og 2.5 timer for 13 Pro Max, set i forhold til de tilsvarende modeller i iPhone 12-serien. 

Med i opgraderingerne kommer også en forbedre OLED-skærm-teknologi, Super Retina XDR med ProMotion (variabel opdateringshastighed på skærmen - op til 120 Hz)

ANNONCE
iPhone 13 Pro

Årets Pro-modeller får det samme triple-cam setup, med wide, ultrawide og telelinse, alle med bedre lysoptag og i teorien bedre fotos som resultat. 
En stor del af kamerafokus var også på de nye foto-profiler, som lader brugeren indstille sine egne indstillinger for lysoptag, skintone og andre parametre - en feature der minimere brugen for at skulle justere hvert foto efter sin smag enkeltstående. 

Foruden batteritiden, er eneste adskillende faktor i de to promodeller selve skærmstørrelsen: 6.1" i iPhone 13 Pro og 6.7" i iPhone 13 Pro Max. 

Den nye promodeller fra Apple lander fire forskellige farver: Grafitgrå, guld, sølv og en metallic blå. 

Lagerkapaciteten på den nye model starter ved 128 GB og går op til 1 TB. 


Pris og tilængelighed

iPhone 13 Pro og Max kan forudbestilles i Danmark fra 17. september kl 14.00 - og lanceres 24. september 2021. 

For at få fingre i en iPhone 13 Pro, skal man være klar til at undvære 8.999 kroner - mens Pro Max starter i 9.699 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce