Connery

Ford Ranger Raptor 2022: Kommer til Danmark

Den Ford Performance-byggede Raptor kommer til Danmark - Baja-mode and all

Ford Ranger Raptor er blevet clearet til det europæiske marked - og forventes lanceret i Danmark i oktober 2022. 

Fords sportslige pickup-truck lanceres i Europa med en 3.0 liters V6 twin-turbo ecoboost benzinmotor med 288 hestekræfter og et moment på 491 nm - som et alternativ til den nuværende 2.liters dieselmotor, der også fortsat vil være tilgængelig i Ranger Raptor. 

En af de ting, der gør Ranger Raptor særligt sjov at lege med, er dens permanente firehjulstræk og det faktum at bilen er blevet torturtestet til de legendariske mexicanske Baja-races. 

ANNONCE
Ford Ranger Raptor - Ford Motor Company - Ford Ranger Raptor 2022: Kommer til Danmark Ford Ranger Raptor - Ford Motor Company

De tests har også medført at bilen har fået flere drivemodes end tidligere, og mens du stadig finder kørsel til ordinær onroad-kørsel, er offroad-tilstandende altså nu endnu flere, med mulighed for at vælge mellem rockcrawl, sand, mudder og baja. 

Baja-tilstanden er særligt tiltænkt terrænkørsel i høj fart: "Vi ønskede virkelig, at baja-tilstanden skulle være det ultimative udtryk for, hvad bilen kan klare, når den bevæger sig i terræn i høj fart. Denne tilstand sætter en fed streng under, hvad vores kunder kan forvente af den nye Ranger Raptor," siger Dave Burn, chief programme engineer bag Ford Ranger Raptor.

Baja-mode giver samtidig den mest opsigtsvækkende motorlyd fra maskinen.

Foruden den åbenlyse offroad-appeal, har Ranger Raptor også masser af goodies i kabinen: Her er to gange 12" displays (intrumentbræt og infotainment) og fuldt surroundsystem med B&O-højttalere. 

ANNONCE
Ford Ranger Raptor
Del

Seneste nyt

Annonce